Verdidebatt

Forståelse

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Tro er oppfattelse av den informasjon som 24/7 sendes ut fra skaperen. Skaperen er den øvre Naturen hvor energien som utveksles mellom minus (ønsket om å få) og pluss (ønsket om å gi), også kalt Lyset, skaper alt. Denne energien er intelligent og gir sin informasjon uavhengig om mennesket oppfatter den el ikke, informasjonen er også definert som gener, det spirituelle DNA, synliggjort som et “stempel” i alle skaperverkets enkeltdeler (profilbildet mitt viser hvordan det skrives på hebraisk).

Tro på hebraisk er âman, kommer av ordet ĕmûnâh,som igjen stammer fra "Havana" og oversettes med forståelse el "bevissthet om egen eksistens" (En egenskap som på hebraisk heter havah, en kvalitet som resulterer i JHVH).

”Å tro” er med andre ord ikke det samme som å lukke øynene og bevege seg som et blindt menneske, å stole på noe som andre sier. Ikke i det hele tatt! Tro er basert på giverkraften. Når jeg er i stand til å endre kanalen på min indre ”radiomottaker”, stiller jeg meg inn på den samme bølgen og informasjonen jeg får fra dette kalles tro.

Alt annet, dvs fysiske bevis som vi ser, hører, føler, lukter og smaker gir oss ikke annet enn illusjoner, et lurebilde i hjernen, og kalles blind tro, mange bygger sin tro på dét bildet, som forsvinner i det øyeblikk hjernen mister oksygen.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt