Verdidebatt

No sex, no food

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

I Søndagsrevyen i morgen kommer det en reportasje fra Afganistan der vi får se ei 12 år gammel jente som er fengslet fordi hun er blitt voldtatt. I president Karsai sitt Afganistan regnes dette som utroskap - altså at den stakkars voldtatte 12 år gamle jenta har vært utro. Videre er det helt greit at menn nekter kona si mat hvis hun nekter mannen sex. Her kan det være greit ¨å minne om at vi (andre) lever i det Herrens år totusenogni.

Disse to forholdene reiser flere spørsmål:

1) Skal norske styrker (blant flere) kjempe for Karsai sitt regime og dermed bidra til opprettholdelse av bestialske sharialover- og praksis?

2) Er det slik at Karsai er i klemme og må godta middelalderske Sharia for å beholde makten? Og er det da slik at norske styrker (blant flere) kjemper mot Taliban og mafialignende krigsherrer slik at Karsai (eller andre demokratiske krefter) i framtiden kan bli kvitt åket og etter hvert styre uten å måtte hensynta Sharia?

Et helt annet tema: Det ville vært interessant om norske mainstream (moderate?) muslimer - for en gangs skyld, helt klart og utvetydig kunne stå fram og klart og uten innfløkt uteomsnakk si at: "DETTE TAR VI AVSTAND FRA, DETTE HAR IKKE NOE MED ISLAM Å GJØRE. DETTE TOLERERER VI RETT OG SLETT IKKE!!!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt