Verdidebatt

Legg ned datatilsynet

Det er bremse for den tekniske utviklingen

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det er viktig at de som ikke respekterer fartsgrenser blir tatt. Disse er en fare for seg og sin familie og  ikke minst andre trafiikanter.

Jeg kjører regelmessig Oslo Fredrikstad. Jeg ser trafikkanter som kjører vanvittig fort. De presser folk ved å legge seg rett bak og tvinger på den måten folk til å vike . De har ikke sans for trafkkbildet . De er herrer på  veien.

De samme trafikkanter er gjengangere i fotobokser. Ofte er det andre enn eieren av bilen som er synderen. Politiet ønsker å ta disse førere, men nei. De blir stengt i bruk av tilgjengelige bilder på dataregisterene. Forstå det den som kan.

En skulle tro at myndigheten var interessert i å få en slutt på dette uvesenet. Men nei. Datatilsynet beskytter disse bilførerne. De er mere interesser i å verne sine egne andedammer enn å høyne sikkerheten til trafikkamnter. Når det gjelder Datatilsynet kan jeg ikke se ar de har vært med på å høyne sikkerheten til folk , jeg tenker på oppsatte kameraer. De er en bremsekloss for sikkerheten generellt her i landet.

Justisdepartementet ønsker heller ikke at noen plasker i deres andedam. De motarbeider Politiet så godt de kann.

Lever vi i et molboland . Jeg bare spør.?

Disse menneske er det datatilsynet  vil skjerme.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt