Verdidebatt

Plutos scenskifte

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Plutos seneskifte

I følge astrolog Per Henrik Gullfoss vil Pluto snart flytte seg over i et nytt stjernetegn og skriver følgende:

Når Pluto flytter seg over i et nytt stjernetegn, skjer det en endring i verdens mentalitet, det blir et sceneskifte. Sist den byttet tegn, rundt 1990, skjedde Sovjetunionens sammenbrudd. Alle astrologer visst at det ville skje, hevder Gullfoss.

Samtidig representerer skiftet en ny periode der religiøs fanatisme og konflikter ville dominere verden. I følge verdenshoroskopet blir det snart slutt på det. For nå som Pluto ikke lengre befinner seg i Skytten, men i Steinbukken, kommer religion mer i bakleksa, og det meste vil handle om kamp og makt og ressurser.

Nyorientering mot gammel makt, nådeløst på begge sider. Kina vil få en nøkkelrolle, og det er slett ikke sikkert at demokratiet, slik vi kjenner det i dag, vil overleve. Små nasjoner vil måtte underordne seg større enheter sier stjernene. Det blir en skummel tid, sier Gullfoss, som likevel er optimist, ordet “Krise” kommer av det greske ordet “Krisos” og betyr når alt kommer til alt “mulighet til vekst”

Nå er jeg en ganske nøktern person når det gjelder horoskoper og stjernetydning av ting som skal skje i fremtid, men noen astrologer kan faktisk sine ting rimelig bra, og det er en kjent sak at store menn bruker astrologisk veiledning under dekke av personlig rådgiver. Gullfoss forutså nemlig den økonomiske krisen som kom i fjor allerede i 1998, og hevder at det blir urolige tider fram til 2018.

Jeg lurer derfor på om det er Pluto som skal iverksette det Bibelen beskriver som “frafallet” som omtales i 2.Tess.2.3 og begynnelsen på det: Først må frafallet komme, og syndens menneske åpenbares, fortapelsens sønn.

Dyret i Åp.13.k. er beskrevet som en drage, og alle vet at Kina er en drake, både kunstnerisk, men også i den store verdenssammenhengen. I denne anledningen nevner Gullfoss at de som ikke er villige til å forandre seg, vil bli presset til det, ellers blir de lik dinosaurene - truet med utrydning.

Hva har vi egentlig i vente? Mulighet for vekst i likhet med treet i Dan.4.20?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt