Terje Haugom

56

Full støtte til Sylvi!

Publisert: 4. des 2020

Full støtte til Sylvi!

Når FRPs nestleder Sylvi Listhaug krever at de kvoteflyktninger som skal hentes til Norge, skal være kristne, har hun helt rett. For det første – selv om Norge ikke lenger har kristendom som statsreligion lenger, og kristendom som fag i Grunnskolen er en fattig, liten og puslete skygge av seg selv, har vi en 1000-årig tradisjon som kristent land! For det andre – Den norske kirke sliter – under normale forhold uten pandemi – med å fylle benkene, mens muslimene vil ha flere og flere moskéer.

Kristne kvoteflyktninger – av de 260 millioner kristne som er forfulgte pga. sin tro – vil kunne gi verdifulle bidrag til tomme benker i våre flotte kirker! Dessuten er jeg enig med FRP – det er nok muslimer i Norge som det er! Mitt råd til FRP: Stå på kravet! Ikke fir en tomme! KRF synes å ha glemt vår 1000-årige tilhørighet, og spriker i alle retninger! «Alle må jo få hjelp! Også de som gjennom 500 år ble indoktrinert med morsmelken at vantro – altså kristne – skal drepes!» Det er soleklart for de fleste nordmenn hvem som har rett av Ropstad og Sylvi! Så ønsker vi hverandre godt valg neste høst!

Terje Haugom, samfunnsdebattant.

Krohnåsv. 62, 5239 RÅDAL.   988 47 162.

3 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere