Tom Henriksen

8

En tid for å huske hvem som er lyset og veien

I denne tiden der en pandemi herjer verden, og det settes inn en rekke tiltak for å bekjempe denne. Kan vi også høre om mennesker som føler seg isolerte, redde, deprimerte i samfunnet. Det ser ut som mange av oss glemmer hvem som er lyset og veien.

Publisert: 3. des 2020

For mange av oss er det lett å bli hengt opp i tall i avisene og overskrifter laget for å genere klikk og få flere lesere. For meg som kristen er det lett å glemme at det finnes en vei til lyset og den går gjennom vår frelser Jesus Kristus.

Når jeg klarer å sette meg ned med bibelen, og lese et lite avsnitt hver dag, blir jeg alltid minnet på at jeg har ingen ting å frykte så lenge jeg følger Han. Derfor vil jeg oppfordre oss alle om å ikke glemme å lese et lite avsnitt i bibelen hver dag. Og ikke minst henvende oss til Herren i bønn, når vi føler oss litt redd og usikker i denne verden.

I dag kom jeg over denne teksten som fikk meg til å tenke over flere ting i livet mitt, og de rundt meg i dagens situasjon. 

Johannes 8:12 NB

Igjen talte Jesus til dem og sa: Jeg er verdens lys! Den som følger meg, skal ikke vandre i mørket, men ha livets lys.

Matteus 5:16 NB

Slik skal dere la lyset deres skinne for menneskene, så de kan se de gode gjerningene dere gjør og prise deres Far i himmelen.

Så min oppfordring i disse tider er å slå et slag for å minne hverandre på hvem som er lyset og veien. La oss komme sammen og si det høyt til alle som trenger å høre dette i denne spesielle tiden.


3 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere