Jostein Sandsmark

118

PDK - et parti i skyggen

Hvorfor har vi et politisk parti med et godt program - men som likevel er helt anonymt og fraværende i samfunnsdebatten?

Publisert: 27. okt 2020

Hvorfor stemmer man på et parti?:  – Man går til valg på det partiet som har det beste programmet og ledes av de beste politikerne.  Det passer på Partiet De KristnePDK, men de mangler helt sans for markedsføring og har dertil lånt NATO-emblemet som logo. 

Det uheldige navnet «Partiet De Kristne» gir en smak av klikkvesen, og vil av de fleste være irrelevant og ikke blitt tatt seriøst. For det er den politiske linje:  - partiets program realisert i praktisk politikk som er målet for et parti – ikke et fokus på religiøs tilhørighet.

Et passende navn på partiet som har det beste politiske programmet kunne være:  GODT VALG.  Det er positivt, samlende, løfterikt og visjonært.

Derfor PDK, – bytt navn, kom på banen med deres prima program og bli et høyst nødvendig alternativ i dagens norske partiflora!

4 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere