Roald Øye

Pensjonist
361

Blir «lysestaken» flyttet?

Pastor Johnn Hardang underviste i et tv-program på «Canal 10 Norge» om «De kristne i endetiden». Hans møteserie i 2011 på Riska bedehus ble sendt to ganger, søndag og mandag i uke 37, og var et mektig vitnesbyrd om et tema som er mer aktuelt nå enn da møteserien ble gjennomført for 9 år siden. Også andre forhold enn Israels gjenopprettelse og avkristningen er signaler om at vi er inne i endetiden - i følge Bibelens profetier

Publisert: 11. sep 2020

Budskapet som pastoren fremførte var etter mitt skjønn en oppfyllelse av Bibelens profetier om det store frafallet blant kristne i endetiden: «Når menneskesønnen kommer, vil han da finne troen på jorden?» (Luk. 18.8.)  5 av 10 jomfruer hadde, som kjent, ikke olje på lampen da brudgommen kom. De hadde sovnet stille inn.

Tidens tegn i Norge kan visselig få en kristen til å stille spørsmålet om troen vil finnes på jord når Han kommer. Lysestaken kan i hvert fall bli flyttet, for ute i den store verden hører vi om vekkelse. I løpet av noen ti-år har sekulær livsstil og tenkning i det norske samfunn invadert bedehus og kirkebygg i en grad som ser ut til å være en oppfyllelse av Bibelens profetier om det store frafallet blant kristne i endetiden. Biskopene, preses og generalsekretæren i Mellomkirkelig Råd kommer med få positive utspill i denne kritiske fasen i vårt folks historie.

Stortinget skal i høst vedta en lov som for mange fortoner seg som et forsøk på å avkristne Norge. Høringsfristen for lovforslaget er ute, men kirkesamfunn og kristne organisasjoner har fremdeles anledning til å komme med innspill i mediene om loven som vil bringe Norge 1000 år tilbake til før-kristen tid, hvis den blir vedtatt. En venstreradikal aktivistgruppe i medier og i det offentlige embetsverk som representerer ca. 3 prosent av den norske befolkning har manipulert den borgerlige regjeringen til å fremlegge et lovforslag for Stortinget, som eventuelt vil forandre Norge på sikt.

Fremskrittspolitikeren Per Willy Amundsen ble intervjuet i et program på Canal 10, i forkant av Johnn Hardangs bibeltimer, og oppfordret på samme kanal de kristne i Norge til å ta til motmæle mot en lov som trolig vil gjøre det straffbart å sitere fra Bibelen når den uttaler seg om spørsmål angående samliv, kvinnelige prester, abort - og negative ytringer om Muhammed og Koranen. Jeg utfordrer KrF til å gå mot regjeringen i denne saken, koste hva det koste vil!

6 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Tåkelagt
av
Liv Osnes Dalbakken
rundt 2 måneder siden / 3713 visninger
Sover heile regjeringa?
av
Lisbeth Marie Austnes
17 dager siden / 1251 visninger
Når fest blir dom
av
Kristine Sandmæl
23 dager siden / 904 visninger
Er jeg rett kalt prest?
av
Julie Schjøth-Jovik
15 dager siden / 859 visninger
Takk og farvel, KrF
av
Kristofer Olai Ravn Stavseng
15 dager siden / 659 visninger
Det viktigste er et godt arbeidsmiljø
av
Martin Enstad
27 dager siden / 572 visninger
Nei, Lægdene, vi er ikke i mot kvinner
av
Mikael Bruun
rundt 1 måned siden / 546 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere