Odd Skarstad

1

Beskjed fra Det hinsidige

Publisert: 8. apr 2020

Det er naturlig nok mange synspunkter på koronaen i disse dager. Kanskje er det også plass for en melding fra det hinsidige, hva enten man tror på slikt eller ikke.  

For snart 40 år siden, i 1981, kom det en bok av den finske legen Rauni-Leena Luukanen, og som bl.a. inneholder beskjed fra hennes avdøde bestemor Aino Sofia Halmetoja i det hinsidige. Noen år senere kom det på Grøndahl forlag en norsk oversettelse, med tittelen Det finnes ingen død.  Innholdet i Luukanens bok er som tittelen sier en dokumentasjon for at den fysiske døden ikke er noen endelig død, basert på hennes egne observasjoner. Dette kan være en trøst for mange i disse tider. Jeg vet ikke om Luukanens bok er å oppdrive i dag, men mot slutten av min bok fra 2017 Fra Platon til Snåsamannen til Åndenes makt er det vist til deler av Luukanens bok, med noen egne kommentarer.

Når det gjelder spørsmål om troverdighet, kan jeg bare si at min omtale og gjengivelse fra Luukanens bok er korrekte. Når det gjelder tro, er dette som alltid en privat sak.

1 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Ja vi elsker alle i dette landet
av
Jarle Mong
5 dager siden / 2742 visninger
Mel gir stabilitet
av
Ingrid Vik
28 dager siden / 1884 visninger
Er far og hans slekt uten betydning?
av
Øivind Benestad
2 dager siden / 1210 visninger
Hvem skal bli født?
av
Paul Leer-Salvesen
8 dager siden / 996 visninger
Mor eller menneske?
av
Liv Osnes Dalbakken
30 dager siden / 686 visninger
Visjon Norge og kritikk
av
Pål Georg Nyhagen
13 dager siden / 617 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere