Bendik Storøy Hermansen

2

Hva skjer Visjon Norge?

I går gikk Visjon Norge langt over streken da en TV-predikant ba folk om å gi penger til Visjon Norge med løfte om at Gud skulle bevare barna deres fra Corona-viruset. Jeg må bare spørre, når var det Visjon Norge som starta å bestemme hva Gud skal gjøre?

Publisert: 28. feb 2020  /  983 visninger.

Jeg kjenner jeg blir lei meg atter en gang av at Visjon Norge skal få mennesker til å betale penger til de for å redde seg selv. Hva slags blasfemi er det? 

Mot slutten av programmet skulle predikanten be for bønneønskene som hadde kommet inn i løpet av kvelden. Da tilbød han også foreldre å kjøpe beskyttelse mot det nye coronaviruset Covid-19.

Jeg kjenner at jeg blir fysisk dårlig av og høre dette. Det er bare så vanvittig trist av Visjon Norge og faktisk synke så lavt. Det er så grenseløst umoralsk! 


Erik Andreassen sa ‘’Hva man kan bruke CORONA-frykten til? Samle inn penger til Visjon Norge. "Dekk barna dine med et offer. Gi 2020 kr og tro Gud. Som Guds profet sier jeg: ingen skade skal skje dem." Dette er anti-kristendom. Grov utnyttelse av evangeliet og av sårbare msk. Jeg blir så sint.’’


Jeg er så enig med det Erik Andreassen sier her, man skal bare ikke oppfordre folk til å gi av sine penger. Vi har aldri hatt den makten til å bestemme hva Gud skal gjøre, så hvorfor late som? 


Visjon Norge må skjerpe seg, dette er rett og slett umodent, teit og lavmål! 

Jeg har mista tellinga på hvor mange ganger jeg har vært oppgitt og lei meg fordi Visjon Norge og Jan Hanvold kommer med ting som ikke hører hjemme på en ‘’kristen’’ tv-kanal.  men dette toppa det hele! 

Det er ikke greit å bruke forvridd og destruktiv teologi til å utnytte sårbare mennesker til å gi penger til en TV-kanal. Det har absolutt ingenting med Guds rike å gjøre! 

10 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere