Rune Aas

10

Skapelsen

DNA- Skapt av Gud

Publisert: 12. feb 2020

Skapelse eller Evolusjon- Er jeg en apekatt, -  eller er jeg ikke? Ble jorden skapt på seks dager eller i løpet av milliarder av år? Har Adam levd eller er han bare en mytisk figur oppfunnet av jødiske prester? Har livet utviklet seg fra encellede organismer til avanserte skapninger som aper og mennesker, eller er dyrene skapt «hvert etter sitt slag»?      

Som ung i dag er det ikke lett å forholde seg til hva som er den rette virkelighetsoppfatningen. Det gjør det igjen vanskelig å ta stilling til eksistensielle spørsmål som-: hvorfor er jeg her, -hva er meningen med livet? Er jeg en sekk med kjemikalier som har utviklet seg over milliarder av år, eller finnes det en dypere mening med livet? 

Evolusjonslæren går i vår tid mer og mer ut på dato på grunn av ny viten innen biokjemi, som viser DNA'ets oppbyggelse, som gjør at mange forskere i dag skifter standpunkt og mener at det må gis rom for å tenke nytt!  Det er på tide å ta skapelseslæren fra bibelen mer på alvor igjen når moderne vitenskap bekrefter Guds skapelsesberetning mer enn avkrefter den.

8 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Guds fravær
av
Geir Tryggve Hellemo
19 dager siden / 1220 visninger
Ja vel, gamlis
av
Heidi Terese Vangen
25 dager siden / 1210 visninger
Hjemmesentrert kirke
av
Joanna Bjerga
7 dager siden / 1142 visninger
Det vi ikke ser
av
Magne Nylenna
11 dager siden / 853 visninger
Biskop Byfugliens merkelige avskjedsreplikk
av
Roald Iversen
rundt 2 måneder siden / 607 visninger
Humanismens hellige skrifter
av
Didrik Søderlind
nesten 2 år siden / 574 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere