Roald Øye

Pensjonist
361

Den norske utenriksminister har en blindsone.

Det finnes ingen bestemmelse i FN-pakten som gir grunnlag for en slik forståelse (av bindende folkerett, som den norske utenriksminister har gått ut med i det nye året). Vi ser derfor med bekymring på hvilke andre politiske innspill fra et islamsk-dominert tilfeldig flertall i FN som Norge i fremtiden vil anse som bindende folkerett», skriver leder for SMA, Rachel Suissa, på sin hjemmeside http://sma-norge.no/, den 17.01 2020.

Publisert: 17. jan 2020


Den avsluttende kommentaren summerer opp det lederen for «Senter mot antisemittisme», SMA, har skrevet om norsk utenrikspolitikk slik den praktiseres av vår nåværende borgerlige regjering. 

SMA-Info når ut til stadig flere abonnenter,  men Vårt Lands «verdidebatt.no» har en langt større leserkrets som burde få kjennskap til senterets informasjon, som ellers er lite kjent i den norske offentlighet.

Jeg  kommer med dette lille bidraget fordi det har med verdier å gjøre: Norsk utenrikspolitikk slik den i dag praktiseres overfor Israel av vår utenrikstjeneste, er uverdig vårt renomme’ som et demokratisk foregangsland. Utenriksminister Ine Eriksen Søreide oppfordres herved  til å oppdatere seg på internasjonal folkerett. 

5 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Tåkelagt
av
Liv Osnes Dalbakken
rundt 2 måneder siden / 3688 visninger
Sover heile regjeringa?
av
Lisbeth Marie Austnes
17 dager siden / 1248 visninger
Når fest blir dom
av
Kristine Sandmæl
23 dager siden / 900 visninger
Er jeg rett kalt prest?
av
Julie Schjøth-Jovik
15 dager siden / 855 visninger
Takk og farvel, KrF
av
Kristofer Olai Ravn Stavseng
15 dager siden / 651 visninger
Det viktigste er et godt arbeidsmiljø
av
Martin Enstad
27 dager siden / 572 visninger
Nei, Lægdene, vi er ikke i mot kvinner
av
Mikael Bruun
rundt 1 måned siden / 543 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere