Øyvind A. Jørgensen

23

Jeg savner debattene!

Publisert: 19. des 2019

La meg med en gang si at jeg verken kan eller vil foreta noen helhetsvurdering av måten Verdidebatt drives på nå i forhold til hvordan det var med direkte kommentarer, men jeg kan dele noen tanker og egne opplevelser. Alt i alt likte jeg Verdidebatt bedre før. Riktignok syntes jeg en del av debattene sporet av fra temaet, noen av dem handlet mer om debattantene enn om saken, en del innlegg og kommentarer syntes jeg ikke var så gode, og en krets av skribenter sto for veldig veldig mange innlegg og kommentarer. Men jeg savner debattene! 

Nå er Verdidebatt et sted der en kan få sine innlegg publisert, men debatt er det praktisk talt ikke. Det har sikkert noe med tidsaspektet å gjøre, men jeg er ikke redd for at litt langsomhet eller kravet om godkjenning fra redaktøren skal hindre en god debatt. Kanskje er det heller motsatt. Jeg savner «trådene.» Snakker vi om «en debatt» eller «debattene», så innebærer det at flere innlegg hører sammen, de har et felles utgangspunkt og behandler samme tema. På Verdidebatt nå kommer innleggene opp i kronologisk rekkefølge. Så rykker de nedover og havner snart i «Les flere», og hele veien er de i en stor sekk der ingenting er sortert eller klassifisert. Hvis det er debatt, og hvis en skal få til debatt, tror jeg det på en eller annen måte må synliggjøres hvilke innlegg som hører sammen. Det vil naturligvis kreve plass. 

Hvordan Vårt Land bør bruke plassen på nettsida Verdidebatt, skal ikke jeg uttale meg om, men jeg kan si - eller bekjenne -  hva jeg gjør når jeg går inn på den. Jeg går fort forbi presentasjonene av spesielle innlegg, interesserer meg minimalt for hva som er plassert under «Lesetips» og «Aktuelle innlegg», men scroller ned til «Siste innlegg» for å se hva som er kommet til siden sist jeg var inne.

16 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Tåkelagt
av
Liv Osnes Dalbakken
rundt 2 måneder siden / 3815 visninger
Sover heile regjeringa?
av
Lisbeth Marie Austnes
16 dager siden / 1244 visninger
Når fest blir dom
av
Kristine Sandmæl
22 dager siden / 898 visninger
Er jeg rett kalt prest?
av
Julie Schjøth-Jovik
14 dager siden / 850 visninger
Takk og farvel, KrF
av
Kristofer Olai Ravn Stavseng
14 dager siden / 646 visninger
Nei, Lægdene, vi er ikke i mot kvinner
av
Mikael Bruun
rundt 1 måned siden / 579 visninger
Det viktigste er et godt arbeidsmiljø
av
Martin Enstad
26 dager siden / 571 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere