Terje Tønnessen

150

Da den dynamiske dialogen og polemikken forsvant på verdidebatt.no

Nå har vi lang erfaring med at den direkte kommentarmuligheten her på verdidebatt.no ble borte. Men hva skjedde? Jo, spensten ble borte - dynamikken, polemikken, den ærlige kommunikasjonen mellom engasjerte skribenter forsvant også.

Publisert: 18. des 2019

Nå er det stort sett 0 KOMMENTARER over hele linja for alle artikler og man har en mulighet for å LIKE den aktuelle meningsytringen, men man får ikke lov til å mislike den. Trykker man på den RØDE FIRKANTEN helt nederst under artikkelen, kan man VARSLE eller RAPPORTERE - men det oppfattes som en merkelig henstilling og innstilling. Man er jo ikke på verdidebatt.no for å varsle og rapportere. Man er jo ikke ansatt i politiet. Det er jo debatt man vil ha. Dialog. Meningsutveksling. Opplysning. Korrigering. Ytringsfrihet.  At man nå må skrive et eget, selvstendig innlegg om samme tema som det man vil kommentere, fungerer ikke - luften går ut av ballongen og leserne går glipp av opplysende, skarpe, snille, godt formulerte, dårlig formulerte, variable, demokratiske meningsutvekslinger. Hele det nåværende konseptet på verdidebatt.no var godt ment og intensjonen var medieetisk og presseetisk forståelig - men jeg vil likevel oppfordre redaksjonen til å vurdere dette prinsippet på nytt i 2020. Jeg savner det spenstige, engasjerende, konfronterende, opplysende, dialogiske, spennende verdidebatt.no der man gledet og frydet seg over ærlige og engasjerte og av og til helt håpløse innlegg. Er jeg den eneste som savner det?

20 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere