Sigurd Eikaas

29

Skeiv ideologi i skolen

Hvis det er slik at lhbti-bevegelsen får gjennomslag for at lhbti-ideologien skal undervises i skolen, så må det innføres liknende tiltak som for skolegudstjenestene.

Publisert: 11. des 2019

Jeg leser at lokalpolitikar Truls Olufsen-Mehus (KrF) i Finnmark oppdaget at Skeiv Ungdom hadde fått undervise om kjønn og sex på skolen til sønnen hans, ut fra sin ideologi. 


Hvis det er slik at lhbti-bevegelsen får gjennomslag for at lhbti-ideologien skal undervises i skolen, så må det innføres liknende tiltak som for skolegudstjenestene. For dette er undervisning som ikke er bygget på vitenskap, men på tro, livssyn og ideologi. Derfor må skolene ha plikt til å varsle foreldrene på forhånd, og foreldrene må skriftlig samtykke i at deres barn skal delta i denne undervisningen. Likesom for skolegudstjenestene. Og de elevene som krever fritak, må selvfølgelig ha rett til annen, alternativ og nøytral undervisning.

5 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Ja vi elsker alle i dette landet
av
Jarle Mong
9 dager siden / 2965 visninger
Mel gir stabilitet
av
Ingrid Vik
rundt 1 måned siden / 1705 visninger
Er far og hans slekt uten betydning?
av
Øivind Benestad
6 dager siden / 1576 visninger
Hjemlengsel
av
Joanna Bjerga
6 dager siden / 1110 visninger
Hvem skal bli født?
av
Paul Leer-Salvesen
12 dager siden / 1061 visninger
Visjon Norge og kritikk
av
Pål Georg Nyhagen
17 dager siden / 642 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere