Erling Lundeby

4

Kjære Jørn - avsluttende kommentar til J. Maurstad

Dine spørsmål er greie, men jeg tror ikke verdidebatt.no er forumet. Du er velkommen til å ta kontakt, så kan en lengre samtale over en kopp kaffe kanskje være mer nyttig.

Publisert: 4. des 2019
  • 1. Til Helhet har sitt eget grunnlag som nettverket arbeider utfra. Hvis du opplever «Ekteskapserklæring» som ensidig bør du ta det opp med de som forfattet den.
  • 2. Har Til Helhets anbefalte sjelesørgere satt seg inn i hvordan det argumenteres for homofilt samliv? Ja. Kompetente sjelesørgere har grunnleggende kunnskap og lærer stadig ved å lytte empatisk til sine konfidenter.
  • 3. Har Til Helhet utredet selvstendig nedleggelsen av Exodus? Meg bekjent foreligger det ingen skriftlig redegjørelse, men ingen som arbeider med sjelesorg i dette feltet er uberørt av de ulike sidene av striden rundt Exodus. Til Helhet har i alle år holdt fram en annen forsiktigere tilnærming.
  • 4. Välkomna varandra er sikkert en god bok. Jeg ser den har fått et svar i Bekänna färg – Kyrka och Hbtq i en regnbågsfärgad värld. Slik du framstiller Niclas Öjebrandts argument fremkommer nok ikke noe nytt. Robin Scroggs har hevdet det samme siden 1983 – uten å vinne allmenn tilslutning.
1 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Juleangst og julelettelse
av
Aud Irene Svartvasmo
23 dager siden / 1721 visninger
White Christmas
av
Hilde Løvdal Stephens
rundt 1 måned siden / 1326 visninger
Hvorfor jeg er kristen
av
Geir Tryggve Hellemo
3 dager siden / 1151 visninger
Min drøm for 2020
av
Ragnhild Mestad
19 dager siden / 1145 visninger
Hva Ari Behn åpenbart gikk glipp av
av
Leif Knutsen
23 dager siden / 1113 visninger
Storpolitikk i religionens vold
av
Ingrid Vik
13 dager siden / 815 visninger
Smiths Venner på ville veier.
av
Gerard Oord
rundt 2 måneder siden / 804 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere