Erling Lundeby

4

Kjære Jørn - avsluttende kommentar til J. Maurstad

Dine spørsmål er greie, men jeg tror ikke verdidebatt.no er forumet. Du er velkommen til å ta kontakt, så kan en lengre samtale over en kopp kaffe kanskje være mer nyttig.

Publisert: 4. des 2019
  • 1. Til Helhet har sitt eget grunnlag som nettverket arbeider utfra. Hvis du opplever «Ekteskapserklæring» som ensidig bør du ta det opp med de som forfattet den.
  • 2. Har Til Helhets anbefalte sjelesørgere satt seg inn i hvordan det argumenteres for homofilt samliv? Ja. Kompetente sjelesørgere har grunnleggende kunnskap og lærer stadig ved å lytte empatisk til sine konfidenter.
  • 3. Har Til Helhet utredet selvstendig nedleggelsen av Exodus? Meg bekjent foreligger det ingen skriftlig redegjørelse, men ingen som arbeider med sjelesorg i dette feltet er uberørt av de ulike sidene av striden rundt Exodus. Til Helhet har i alle år holdt fram en annen forsiktigere tilnærming.
  • 4. Välkomna varandra er sikkert en god bok. Jeg ser den har fått et svar i Bekänna färg – Kyrka och Hbtq i en regnbågsfärgad värld. Slik du framstiller Niclas Öjebrandts argument fremkommer nok ikke noe nytt. Robin Scroggs har hevdet det samme siden 1983 – uten å vinne allmenn tilslutning.
1 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere