Geir Husveg

13

Oppdrag til kongen

Ut fra artikler i Vårt land vet vi at en del norske barn befinner seg i Syria og lever under kummerlige forhold. De skal være barn av muslimer som kjempet for IS. De fleste har sitt norske statsborgerskap fra en mor som var gift med en IS-kriger. Norske barn er Norges ansvar. Derfor foreslår jeg at kongen snakker pent med Erna om å få lov til å hente barna til Norge. Kongen har eget skip til disposisjon, som kalles kongeskipet. Forsvaret disponerer sikkert et brukbart eskorteskip.

Publisert: 30. sep 2019

Man bør ta med lege. Barna får antakelig magesjau når de endelig får noe åspise. Jeg tror at løsningen på regjeringens bekymringer er at deter kongen som henter barna. Når de vet at kongen hentet dem,fungerer dette sikkert som vaksinasjon mot å bli terrorister. De barna kommer til å elske kongehuset like høyt som de fleste nordmenn. Tilbake i fornorskingstiden ga man samene ukeblader. De bladene var fulle av stoff om kongefamilien. Kongefamilien er en velprøvd resept på fornorskning. Det fungerer sikkert overfor barna fra Syria også. 

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Noen bør skamme seg
av
Espen Ottosen
21 dager siden / 5454 visninger
Kreftens krigsmetaforer
av
Aud Irene Svartvasmo
19 dager siden / 3735 visninger
Ingen skal leve med skam
av
Tor Håkon Eiken
20 dager siden / 1315 visninger
Nå må vi stå sammen
av
Berit Hustad Nilsen
15 dager siden / 1203 visninger
Småprathelvetet
av
Ann Kristin van Zijp Nilsen
6 dager siden / 1144 visninger
Skal vi forby det vi ikke liker?
av
Paul Leer-Salvesen
15 dager siden / 1057 visninger
HVILKEN ELEFANT?
av
Rikke Grevstad Kopperstad
4 dager siden / 1042 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere