Geir Husveg

17

Oppdrag til kongen

Ut fra artikler i Vårt land vet vi at en del norske barn befinner seg i Syria og lever under kummerlige forhold. De skal være barn av muslimer som kjempet for IS. De fleste har sitt norske statsborgerskap fra en mor som var gift med en IS-kriger. Norske barn er Norges ansvar. Derfor foreslår jeg at kongen snakker pent med Erna om å få lov til å hente barna til Norge. Kongen har eget skip til disposisjon, som kalles kongeskipet. Forsvaret disponerer sikkert et brukbart eskorteskip.

Publisert: 30. sep 2019

Man bør ta med lege. Barna får antakelig magesjau når de endelig får noe åspise. Jeg tror at løsningen på regjeringens bekymringer er at deter kongen som henter barna. Når de vet at kongen hentet dem,fungerer dette sikkert som vaksinasjon mot å bli terrorister. De barna kommer til å elske kongehuset like høyt som de fleste nordmenn. Tilbake i fornorskingstiden ga man samene ukeblader. De bladene var fulle av stoff om kongefamilien. Kongefamilien er en velprøvd resept på fornorskning. Det fungerer sikkert overfor barna fra Syria også. 

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Hjemmesentrert kirke
av
Joanna Bjerga
9 dager siden / 1372 visninger
Guds fravær
av
Geir Tryggve Hellemo
21 dager siden / 1232 visninger
Ja vel, gamlis
av
Heidi Terese Vangen
27 dager siden / 1215 visninger
To strekar
av
Arne Mulen
3 dager siden / 1140 visninger
Det vi ikke ser
av
Magne Nylenna
13 dager siden / 856 visninger
Biskop Byfugliens merkelige avskjedsreplikk
av
Roald Iversen
rundt 2 måneder siden / 578 visninger
Humanismens hellige skrifter
av
Didrik Søderlind
nesten 2 år siden / 565 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere