Monicha Anetthe Nymann

1

Når barnevernet går inn å ødelegger 1000 på tusener av familier med makt, penger og løgner! Da er det på tide å våkne opp og se sannheten om hva er det som virkelig forgår i Norsk barnevern?

Dette har pågått i Norge i over 100 år i Norge. Våkn opp å se sannheten!

Publisert: 27. sep 2019

Dette har pågått i Norge i over 100 år i Norge. Hvorfor hjelpes ikke familier hjemme med samme penge summer som betales til fosterhjem, institusjoner osv osv?Så skal BARNET tilbakeføres og det skal hjelpes til gode samvær, ikke skape samværssabotasje og foreldre-fremmedgjøring! Hva med barna som blir foreldre-fremmedgjort/PAS/PA/Mental-kidnapping dem får servert løgner om mamman eller pappan sin? Så hva med alle selvmord av barn og foreldre etter at barnevernet/staten har gått inn med alvorlige maktovergrep på familien i 10 talls år? Jeg vet har selv sitte i dette forferdelige smertefulle  en tortur jeg ikke trodde var mulig i Norge! Jeg selv har mistet mange både nære venner og familie i døden og til barnevernet! Vo må Våkn opp, vi må ikke la dette fortsette! Hvor er vår neste kjærlighet, vår medmenneskelighet og det ansvar vi har for å få frem sannheten? Jeg er rystet og virkelig skremt over et land som skader så mange mennesker uten at det blir en uavhengig gransking av alle barnevern i Norge. Nå har Norge fått så mange dommer mot seg hvor dem bryter våre menneskerettigheter, det er våre menneskerettigheter som Norge bryter daglig mot barna og deres familie!. Senest 10 September 2019 så tapte Norge 13-4 Strand/Lobben Saken mot Norge. Det er nå 26 saker til vedr vårt Norske barnevern opp i EMD i Strasbourg, dette forteller meg alvoret! Våkn opp Norge!

2 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Noen bør skamme seg
av
Espen Ottosen
20 dager siden / 5450 visninger
Kreftens krigsmetaforer
av
Aud Irene Svartvasmo
18 dager siden / 3735 visninger
Ingen skal leve med skam
av
Tor Håkon Eiken
20 dager siden / 1315 visninger
Nå må vi stå sammen
av
Berit Hustad Nilsen
15 dager siden / 1203 visninger
Småprathelvetet
av
Ann Kristin van Zijp Nilsen
5 dager siden / 1142 visninger
Skal vi forby det vi ikke liker?
av
Paul Leer-Salvesen
15 dager siden / 1054 visninger
HVILKEN ELEFANT?
av
Rikke Grevstad Kopperstad
4 dager siden / 1042 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere