Monicha Anetthe Nymann

1

Når barnevernet går inn å ødelegger 1000 på tusener av familier med makt, penger og løgner! Da er det på tide å våkne opp og se sannheten om hva er det som virkelig forgår i Norsk barnevern?

Dette har pågått i Norge i over 100 år i Norge. Våkn opp å se sannheten!

Publisert: 27. sep 2019

Dette har pågått i Norge i over 100 år i Norge. Hvorfor hjelpes ikke familier hjemme med samme penge summer som betales til fosterhjem, institusjoner osv osv?Så skal BARNET tilbakeføres og det skal hjelpes til gode samvær, ikke skape samværssabotasje og foreldre-fremmedgjøring! Hva med barna som blir foreldre-fremmedgjort/PAS/PA/Mental-kidnapping dem får servert løgner om mamman eller pappan sin? Så hva med alle selvmord av barn og foreldre etter at barnevernet/staten har gått inn med alvorlige maktovergrep på familien i 10 talls år? Jeg vet har selv sitte i dette forferdelige smertefulle  en tortur jeg ikke trodde var mulig i Norge! Jeg selv har mistet mange både nære venner og familie i døden og til barnevernet! Vo må Våkn opp, vi må ikke la dette fortsette! Hvor er vår neste kjærlighet, vår medmenneskelighet og det ansvar vi har for å få frem sannheten? Jeg er rystet og virkelig skremt over et land som skader så mange mennesker uten at det blir en uavhengig gransking av alle barnevern i Norge. Nå har Norge fått så mange dommer mot seg hvor dem bryter våre menneskerettigheter, det er våre menneskerettigheter som Norge bryter daglig mot barna og deres familie!. Senest 10 September 2019 så tapte Norge 13-4 Strand/Lobben Saken mot Norge. Det er nå 26 saker til vedr vårt Norske barnevern opp i EMD i Strasbourg, dette forteller meg alvoret! Våkn opp Norge!

2 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Glansbilder av Sjømannskirken?
av
Arnfinn Eng
24 dager siden / 1862 visninger
Servietter og skam
av
Merete Thomassen
16 dager siden / 1602 visninger
Tenåringstrass i regjeringen
av
Usman Rana
24 dager siden / 1575 visninger
Idiotforklarer kristen høyreside
av
Espen Ottosen
23 dager siden / 1544 visninger
Ord som truer vår religionsfrihet
av
Trond Bakkevig
15 dager siden / 1414 visninger
En samfunnsskapende kraft
av
Berit Hustad Nilsen
17 dager siden / 1353 visninger
Hva skjer Hanvold?
av
Bendik Storøy Hermansen
13 dager siden / 1296 visninger
Stolthet er undervurdert
av
Magne Nylenna
28 dager siden / 1166 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere