Cléophas Sebazungu

10

Rwandas falske anklager

Flere rwandere har sagt og skrevet at Rwandas regjering har oppnådd høy kompetanse i å lage falske anklager mot en del Rwandere, nemlig Hutuer for å skade dem.

Publisert: 18. mai 2019

De fleste hutuer ble beskyldt for å planlegge folkemordet eller i å ha deltatt i det. Hvis regjeringen ikke finner noen beviser, så sier de at hutuer har påvirket de andre slik at de kunne utføre drap.

Er det noe regjering vil igjen oppnå på bekostning av hutuer, så setter regjeringen i gang en strategi om hvordan regjeringen skulle gjøre dette for å nå målene. For eksempel: Drapene på åtte utenlandske turister i en gorillapark i Uganda.

I flere nettaviser er det misnøye med Rwandas regjering, hvor regjeringen klager indirekte på hvorfor to Rwandere som ble løslatt sendes til Australia i stedet for Rwanda.  Det står slik: I hemmelighet har USA sendt rwandere som har drept turister til Australia.

 https://umuseke.rw/mu-ibanga-amerika-yohereje-muri-australia-abanyarwanda-bishe-ba-mukerarugendo.html

Hva  skjedde egentlig? Hele verden husker godt da åtte turister fra USA ble drept i Uganda i 1999 (National park). Etter noen uker hevder Rwandas regjering at det var hutuer som drepte dem og lover å arrestere dem. Ukene etter ble de arrestert og sendt til USA. Kigali gjorde dette for å vise igjen at hutuer ikke egnes til å være mennesker.  

Jeg husker det godt, det var bare var ett år siden jeg kom til Tromsø. Jeg var i sjokk av å høre at det var hutuer som hadde drept amerikanere.  Regjeringen fortsatte å finne mulighet til å fortsette sin kamp i Kongo. Rwanda lyktes med slik propaganda! På nettaviser fra Rwanda står at to rwandere ble sendt til Australia for å bo der.  

Hva er problem for Rwanda? De to ble torturert i Rwanda og måtte akseptere at det var de som drepte amerikanere. I 2006 ble de frifunnet av dommere i USA. Problemet handlet om hvor de skulle bo siden de ikke ville reise tilbake til Rwanda. Da USA hjalp dem å finne et annet land, nemlig Australia som de kunne bo i, så blir ikke Rwadas regjering fornøyd!  Australia har tatt bare to (Bimenyimana og Nyaminani) den andre (Karake Fracois) er fortsatt i USA da Australia ikke ville ha ham. 

En tidlige tutsi som døde I Norge skulle vitne i rettsaken for å bevise hvordan regjeringen lager falske anklager mot Rwandere, men fikk ikke tid da UDI tok feil om dato: https://www.aftenposten.no/norge/i/66Awo/UDI-tabbe-hindret-massedrapavhor

Hvem drepte egentlig utenlandsketurister? Får verden vite det? Det blir sannsynlighet akkurat som hvem som har drept to presidenter i Rwanda den 06.04 1994?

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Slik jeg ser det
av
Magne Nylenna
24 dager siden / 1498 visninger
Kristnes omtale av president Trump.
av
Kjell Tveter
4 dager siden / 1254 visninger
Sekulariseringen av Rumi
av
Usman Rana
15 dager siden / 1093 visninger
Slappe konspirasjonsteoretikere
av
Øivind Bergh
11 dager siden / 993 visninger
Med vandreskoene på
av
Anita Reitan
rundt 1 måned siden / 817 visninger
Stopp banningen, Vårt Land!
av
Terje Tønnessen
rundt 1 måned siden / 482 visninger
Alle eller ingen?
av
Knut Alfsvåg
20 dager siden / 453 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere