Cléophas Sebazungu

10

Rwandas falske anklager

Flere rwandere har sagt og skrevet at Rwandas regjering har oppnådd høy kompetanse i å lage falske anklager mot en del Rwandere, nemlig Hutuer for å skade dem.

Publisert: 18. mai 2019

De fleste hutuer ble beskyldt for å planlegge folkemordet eller i å ha deltatt i det. Hvis regjeringen ikke finner noen beviser, så sier de at hutuer har påvirket de andre slik at de kunne utføre drap.

Er det noe regjering vil igjen oppnå på bekostning av hutuer, så setter regjeringen i gang en strategi om hvordan regjeringen skulle gjøre dette for å nå målene. For eksempel: Drapene på åtte utenlandske turister i en gorillapark i Uganda.

I flere nettaviser er det misnøye med Rwandas regjering, hvor regjeringen klager indirekte på hvorfor to Rwandere som ble løslatt sendes til Australia i stedet for Rwanda.  Det står slik: I hemmelighet har USA sendt rwandere som har drept turister til Australia.

 https://umuseke.rw/mu-ibanga-amerika-yohereje-muri-australia-abanyarwanda-bishe-ba-mukerarugendo.html

Hva  skjedde egentlig? Hele verden husker godt da åtte turister fra USA ble drept i Uganda i 1999 (National park). Etter noen uker hevder Rwandas regjering at det var hutuer som drepte dem og lover å arrestere dem. Ukene etter ble de arrestert og sendt til USA. Kigali gjorde dette for å vise igjen at hutuer ikke egnes til å være mennesker.  

Jeg husker det godt, det var bare var ett år siden jeg kom til Tromsø. Jeg var i sjokk av å høre at det var hutuer som hadde drept amerikanere.  Regjeringen fortsatte å finne mulighet til å fortsette sin kamp i Kongo. Rwanda lyktes med slik propaganda! På nettaviser fra Rwanda står at to rwandere ble sendt til Australia for å bo der.  

Hva er problem for Rwanda? De to ble torturert i Rwanda og måtte akseptere at det var de som drepte amerikanere. I 2006 ble de frifunnet av dommere i USA. Problemet handlet om hvor de skulle bo siden de ikke ville reise tilbake til Rwanda. Da USA hjalp dem å finne et annet land, nemlig Australia som de kunne bo i, så blir ikke Rwadas regjering fornøyd!  Australia har tatt bare to (Bimenyimana og Nyaminani) den andre (Karake Fracois) er fortsatt i USA da Australia ikke ville ha ham. 

En tidlige tutsi som døde I Norge skulle vitne i rettsaken for å bevise hvordan regjeringen lager falske anklager mot Rwandere, men fikk ikke tid da UDI tok feil om dato: https://www.aftenposten.no/norge/i/66Awo/UDI-tabbe-hindret-massedrapavhor

Hvem drepte egentlig utenlandsketurister? Får verden vite det? Det blir sannsynlighet akkurat som hvem som har drept to presidenter i Rwanda den 06.04 1994?

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Bryllup med bismak
av
Trond Langen
rundt 1 måned siden / 2238 visninger
Kjønnsideologi på avveie
av
Marit Johanne Bruset
16 dager siden / 1966 visninger
Den verkeleg raude fare
av
Emil André Erstad
23 dager siden / 1926 visninger
Spooky sjamanisme?
av
Vårt Land
28 dager siden / 1781 visninger
Kunnskapsløst om «koranskoler»
av
Usman Rana
16 dager siden / 1555 visninger
Slutt å gjøre kirken kul!
av
Merete Thomassen
rundt 1 måned siden / 1520 visninger
En fallende stjerne?
av
Vårt Land
16 dager siden / 1244 visninger
Kallmyrs tabbe
av
Vårt Land
19 dager siden / 1171 visninger
Forledet av Frp
av
Vårt Land
23 dager siden / 1103 visninger
Gal vurdering av Arendalsuka
av
Guri Hjeltnes
21 dager siden / 1060 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere