Verdidebatt

Dag Inge Ulstein – du klarte det!

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Jeg er en av KrF sine passive medlemmer som er kjempetrøtt både av det røde KrF og det blå KrF. Og tanken har dukket opp: Vil dette rett og slett kunne ødelegge partiet? Og jeg har faktisk tenkt: Ikke usannsynlig!

Men etter et intervju på TV fikk jeg nytt håp, og det skjedde onsdag 24. januar hos Torp på NRK. (Programmet kan sees når som helst på NRK-appen). Der fikk jeg et møte med en ukjent KrF-politiker, nyutnevnt minister i Solberg-regjeringen. Han klarte å kommunisere KrF-politikk på en sånn måte at fargene forsvant! Takk! Og han klarte det med glans, det jeg trodde var umulig i den fastlåste situasjonen som har preget partiet altfor lenge.

Måtte hans klokskap smitte over på KrF-politikere på alle nivåer. Jeg har nemlig ikke tenkt å stemme på et blått KrF framover, heller ikke på et rødt – derfor: Gi meg KrF tilbake – slik jeg kjenner det, slik Dag Inge Ulstein formidlet det på en vakker og sterk måte: Du gav meg håp om at KrF vil kunne spille en viktig og sentral rolle framover i sentrum av norsk politikk – til landets beste. Gi meg tilbake et parti uten sterke farger som taler med en stemme om det som er viktig i politikken!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt