Greta Aune Jotun

180

Debatt?

Kommentar til omleggingen av Verdidebatt.

Publisert: 20. des 2018

Det blir en nytelse å kunne få et innlegg publisert på Verdidebatt uten å måtte forholde seg til en tråd av personangrep og andre usakligheter i fortsettelsen. Nei da, det har ikke vært mange ødeleggere, men de på forumet som ikke har forstått at man i en debatt bør skille mellom person og sak (eller ikke har tålt andres meninger og derfor har sporet av til personangrep), har likevel greid å rote til mange tråder. Slik sett er den nye ordningen med opphør av kommentarfeltet god. Men - og det er et stort MEN: Ordningen har ødelagt nerven i debatten, mener jeg. Ikke alle orker å skrive innlegg i stedet for kommentarer, som det var enkelt å kunne gjøre med den gamle ordningen. En del andre er sikkert fornøyd slik det er nå, men om redaksjonen teller kommentarer som er kommet inn i løpet av én dag før nyordningen, og i løpet av én dag nå i ettertid, ser de at populariteten har avtatt betydelig. Debatt i en papiravis og debatt på nett må nødvendigvis ha forskjellig form.

Med en moderator tett på kommentarfeltene for å luke ut overtredelsene, tenker jeg den gamle ordningen hadde vært den ideelle for forumet.

18 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Ja vi elsker alle i dette landet
av
Jarle Mong
9 dager siden / 2966 visninger
Mel gir stabilitet
av
Ingrid Vik
rundt 1 måned siden / 1705 visninger
Er far og hans slekt uten betydning?
av
Øivind Benestad
6 dager siden / 1580 visninger
Hjemlengsel
av
Joanna Bjerga
7 dager siden / 1122 visninger
Hvem skal bli født?
av
Paul Leer-Salvesen
12 dager siden / 1062 visninger
Visjon Norge og kritikk
av
Pål Georg Nyhagen
17 dager siden / 643 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere