Terje Tønnessen

150

Vårt Land og kommentarmuligheten

Ja, det har vært altfor mange forutsigbare, monotone, repeterende, monomane kommentarer som nærmest går på autopilot. Men fjerner man kommentarmuligheten i et forum som dette, faller mye av motivasjonen, nysgjerrigheten, engasjementet, gløden, vitaliteten, energien bort. Fortløpende kommentarer er en del av det digitale konseptet. Selvsagt må det overvåkes, men man bør reflektere mer over om det er klokt å droppe muligheten for spontane, fortløpende kommentarer

Publisert: 13. des 2018

I papiravisen Vårt Land er det nå den tidstilpassede, tidstypiske, politisk korrekte teologi, som dominerer, jfr. lederartikler, faste spaltister, kommentatorer, journalistiske vinklinger, valgte intervjuobjekt etc i tillegg til en generell interreligiøs holdning. Hvis alt skal skje på den aktuelle nåværende redaksjonens teologiske premisser også digitalt, vil mange vurdere om det er rett og åndelig klokt å abonnere på avisen. Selvsagt tas det inn innlegg av konservativ teologisk støpning - men hovedtrenden går definitivt i liberal retning. Vårt Land er også det siste året blitt alkoholliberal ved å ha knyttet til seg en vinskribent som jevnlig informerer retorisk elegant og språklig velformulert om alkoholens velsignelser fra de europeiske klostre og vingårder - og dermed er Vårt Land også på dette punktet blitt mer og mer lik sekulære norske aviser. Duverden som Vårt Land har forandret seg - innholdsmessig -  siden jeg i flere år hadde sommerjobb i 70årene under Håkon Fred Breen og satt på disponent Knut Fossums kontor i Storgata og ringte og ringte for å skaffe nye abonnenter til Vårt Land!   

10 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere