Verdidebatt

@Karl Øyvind Jordell

Det oppleves lett som litt for voldsomt å skulle skrive et eget innlegg for å kommentere - den opplevelsen har jeg faktisk i det jeg legger ut dette ... .Uansett - man burde kutte den nye spalten 'mest leste' i den form den nå synes å ha, nemlig mest lest gjennom hele Verdidebatts historie (?), og begrense seg til 'mest lest sist uke' eller måned. Men egentlig kunne man kutte den helt, og ha to spalter for 'siste innlegg' og en for 'lesetips'.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

......... skrev Jordell. Han peker her på et vesentlig poeng. Både at man trekker frem gamle tråder fra historien helt unødvendig da disse for lengst har eller burde ha mistet aktualitetens interesse. Mest leste siste dag eller uke holder lenge om man i det hele tatt skal ha den.

Forøvrig ser jeg at debattene vil bli veldig fragmenterte. Man skriver på en måte ut i løse luften uten å kunne referere seg direkte til en eksisterende tråd man har lyst til å adressere direkte. Den metoden som jeg velger her er på ingen måte en fullgod måte å debattere på.

Om man vil endre VD tror jeg man heller skal innføre den gamle modellen man hadde i Ordet fritt, og så offentliggjør redaktøren fortløpende det som er verdig til å slippe gjennom nåløyet. Akkurat nå er VD en parodi.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Verdidebatt