William Matteus Fonn

5

Sammen for et varmere samfunn

Denne høsten har vært svært avgjørende for Kristelig folkeparti.Selv om Kristelig folkeparti er så splittet, må vi holde sammen. Hvis vi skifter side, skifter vi ikke politikk. Partiet må fortsette å kjempe for et varmere samfunn, og menneskeverdet.Dette er ikke tiden for å splittes, men dette er tiden for å stå sammen for menneskeverdet!

Publisert: 2. nov 2018


Denne høsten har vært svært avgjørende for Kristelig folkeparti. Etter at Knut Arild Hareide delte sine meninger og ga ut den nye boken sin, har det vært splittelse og heftige debatter. Det er trist å se at partiet er så splittet, men jeg tror det var bra at Hareide fikk partiet til å tenke over hvilken side vi egentlig hører til. Selv om Kristelig folkeparti er så splittet, må vi holde sammen. Hvis vi skifter side, skifter vi ikke politikk. Partiet må fortsette å kjempe for et varmere samfunn, og menneskeverdet. 


Et varmt samfunn. Et varmt samfunn er et samfunn der det er plass til alle. Der alle tolerer hverandre. Et samfunn med vennskap tross ulike meninger. Et samfunn med et ansvarsfullt folk. Et folk som tar vare på hverandre. Jeg vil bo i et varmt land som respekterer alle. Et land med en stat som respekterer mangfold. En stat som ikke sorterer bort foster som de regner som mindre perfekte. Jeg vil ha et samfunn der ingen er perfekte, og derfor like. Et samfunn med kjærlighet og trygghet. Et samfunn der ingen er redde for staten eller politiet. Et samfunn med fornuft. Et varmt samfunn med plass for alle. Et samfunn som styres av en stat som tar ansvar. Internasjonalt ansvar. Jeg ønsker at jeg skal få oppleve et Norge som tar vare på de eldre og de unge. Et Norge som tar alle på alvor. Et Norge med nestekjærlighet og medmenneskelighet. Jeg ønsker at mine barn skal vokse opp i et varmt samfunn. Det er nesten bare Kristelig folkeparti som kjemper for et slikt samfunn. Derfor må dere som er fortvilte ikke forlate partiet, men nå er tiden inne for at Kristelig folkeparti står enda mer samlet. Dette er ikke tiden for å splittes, men dette er tiden for å stå sammen for menneskeverdet!2 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Daniel Krussand

21 innlegg  2002 kommentarer

Parktante-parti?

Publisert rundt 1 år siden
William Matteus Fonn. Gå til den siterte teksten.
Det er nesten bare Kristelig folkeparti som kjemper for et slikt samfunn.

Alle partiene er enige i det meste du her nevner. Å påstå at dette er verdier og holdninger en finner tydeligst i KrF er feil.  KrF er egentlig blitt selvgode.

Folk flest klarer å sørge for seg selv og sine på en god måte uten KrF’s overveldende «varme-tilbud».

Men nå har KrF mulighete til å gjøre mye konstruktivt sammen med våre tre regjeringspartier!  Det blir noe å vokse på!

Lykke til.

2 liker  
Kommentar #2

William Matteus Fonn

5 innlegg  5 kommentarer

Publisert rundt 1 år siden

Takk for tilbakemeldingen. Ja det er nok riktig at alle partiene drømmer om et slikt varmt samfunn, men jeg mener likevel at KrF er det partiet som har dette høyest opp på lista.  Ville i alle fall prøve å få fram at hvis KrF skal lykkes må de stå sammen.

Mest leste siste måned

Noen bør skamme seg
av
Espen Ottosen
22 dager siden / 5509 visninger
Kreftens krigsmetaforer
av
Aud Irene Svartvasmo
20 dager siden / 3738 visninger
Ingen skal leve med skam
av
Tor Håkon Eiken
21 dager siden / 1327 visninger
Nå må vi stå sammen
av
Berit Hustad Nilsen
16 dager siden / 1217 visninger
Småprathelvetet
av
Ann Kristin van Zijp Nilsen
7 dager siden / 1169 visninger
Skal vi forby det vi ikke liker?
av
Paul Leer-Salvesen
16 dager siden / 1080 visninger
HVILKEN ELEFANT?
av
Rikke Grevstad Kopperstad
5 dager siden / 1077 visninger
Den eneste du skal og kan omvende, er deg selv
av
Joanna Bjerga
rundt 1 måned siden / 999 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere