Kommentar

Sammen for et varmere samfunn

Denne høsten har vært svært avgjørende for Kristelig folkeparti.Selv om Kristelig folkeparti er så splittet, må vi holde sammen. Hvis vi skifter side, skifter vi ikke politikk. Partiet må fortsette å kjempe for et varmere samfunn, og menneskeverdet.Dette er ikke tiden for å splittes, men dette er tiden for å stå sammen for menneskeverdet!

Denne høsten har vært svært avgjørende for Kristelig folkeparti. Etter at Knut Arild Hareide delte sine meninger og ga ut den nye boken sin, har det vært splittelse og heftige debatter. Det er trist å se at partiet er så splittet, men jeg tror det var bra at Hareide fikk partiet til å tenke over hvilken side vi egentlig hører til. Selv om Kristelig folkeparti er så splittet, må vi holde sammen. Hvis vi skifter side, skifter vi ikke politikk. Partiet må fortsette å kjempe for et varmere samfunn, og menneskeverdet. 

Et varmt samfunn. Et varmt samfunn er et samfunn der det er plass til alle. Der alle tolerer hverandre. Et samfunn med vennskap tross ulike meninger. Et samfunn med et ansvarsfullt folk. Et folk som tar vare på hverandre. Jeg vil bo i et varmt land som respekterer alle. Et land med en stat som respekterer mangfold. En stat som ikke sorterer bort foster som de regner som mindre perfekte. Jeg vil ha et samfunn der ingen er perfekte, og derfor like. Et samfunn med kjærlighet og trygghet. Et samfunn der ingen er redde for staten eller politiet. Et samfunn med fornuft. Et varmt samfunn med plass for alle. Et samfunn som styres av en stat som tar ansvar. Internasjonalt ansvar. Jeg ønsker at jeg skal få oppleve et Norge som tar vare på de eldre og de unge. Et Norge som tar alle på alvor. Et Norge med nestekjærlighet og medmenneskelighet. Jeg ønsker at mine barn skal vokse opp i et varmt samfunn. Det er nesten bare Kristelig folkeparti som kjemper for et slikt samfunn. Derfor må dere som er fortvilte ikke forlate partiet, men nå er tiden inne for at Kristelig folkeparti står enda mer samlet. Dette er ikke tiden for å splittes, men dette er tiden for å stå sammen for menneskeverdet!

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Kommentar