William Matteus Fonn

5

Sammen for et varmere samfunn

Denne høsten har vært svært avgjørende for Kristelig folkeparti.Selv om Kristelig folkeparti er så splittet, må vi holde sammen. Hvis vi skifter side, skifter vi ikke politikk. Partiet må fortsette å kjempe for et varmere samfunn, og menneskeverdet.Dette er ikke tiden for å splittes, men dette er tiden for å stå sammen for menneskeverdet!

Publisert: 2. nov 2018


Denne høsten har vært svært avgjørende for Kristelig folkeparti. Etter at Knut Arild Hareide delte sine meninger og ga ut den nye boken sin, har det vært splittelse og heftige debatter. Det er trist å se at partiet er så splittet, men jeg tror det var bra at Hareide fikk partiet til å tenke over hvilken side vi egentlig hører til. Selv om Kristelig folkeparti er så splittet, må vi holde sammen. Hvis vi skifter side, skifter vi ikke politikk. Partiet må fortsette å kjempe for et varmere samfunn, og menneskeverdet. 


Et varmt samfunn. Et varmt samfunn er et samfunn der det er plass til alle. Der alle tolerer hverandre. Et samfunn med vennskap tross ulike meninger. Et samfunn med et ansvarsfullt folk. Et folk som tar vare på hverandre. Jeg vil bo i et varmt land som respekterer alle. Et land med en stat som respekterer mangfold. En stat som ikke sorterer bort foster som de regner som mindre perfekte. Jeg vil ha et samfunn der ingen er perfekte, og derfor like. Et samfunn med kjærlighet og trygghet. Et samfunn der ingen er redde for staten eller politiet. Et samfunn med fornuft. Et varmt samfunn med plass for alle. Et samfunn som styres av en stat som tar ansvar. Internasjonalt ansvar. Jeg ønsker at jeg skal få oppleve et Norge som tar vare på de eldre og de unge. Et Norge som tar alle på alvor. Et Norge med nestekjærlighet og medmenneskelighet. Jeg ønsker at mine barn skal vokse opp i et varmt samfunn. Det er nesten bare Kristelig folkeparti som kjemper for et slikt samfunn. Derfor må dere som er fortvilte ikke forlate partiet, men nå er tiden inne for at Kristelig folkeparti står enda mer samlet. Dette er ikke tiden for å splittes, men dette er tiden for å stå sammen for menneskeverdet!2 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Daniel Krussand

18 innlegg  2003 kommentarer

Parktante-parti?

Publisert 10 måneder siden
William Matteus Fonn. Gå til den siterte teksten.
Det er nesten bare Kristelig folkeparti som kjemper for et slikt samfunn.

Alle partiene er enige i det meste du her nevner. Å påstå at dette er verdier og holdninger en finner tydeligst i KrF er feil.  KrF er egentlig blitt selvgode.

Folk flest klarer å sørge for seg selv og sine på en god måte uten KrF’s overveldende «varme-tilbud».

Men nå har KrF mulighete til å gjøre mye konstruktivt sammen med våre tre regjeringspartier!  Det blir noe å vokse på!

Lykke til.

2 liker  
Kommentar #2

William Matteus Fonn

5 innlegg  5 kommentarer

Publisert 10 måneder siden

Takk for tilbakemeldingen. Ja det er nok riktig at alle partiene drømmer om et slikt varmt samfunn, men jeg mener likevel at KrF er det partiet som har dette høyest opp på lista.  Ville i alle fall prøve å få fram at hvis KrF skal lykkes må de stå sammen.

Mest leste siste måned

Kristen kamelsluking
av
Espen Ottosen
19 dager siden / 3262 visninger
For kort for Jesus?
av
Øyvind Hadland
25 dager siden / 2416 visninger
Om Gud vil
av
Vårt Land
27 dager siden / 2350 visninger
En prest og en gave
av
Anita Reitan
13 dager siden / 2341 visninger
Fem om dagen: en sunn tro
av
Berit Hustad Nilsen
13 dager siden / 1802 visninger
Politikk og religion sauses sammen
av
Helge Simonnes
10 dager siden / 1625 visninger
Å trene motstandskraften
av
Knut Arild Hareide
26 dager siden / 1486 visninger
Jakt og offer
av
Hilde Løvdal Stephens
7 dager siden / 1384 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere