Odvar Omland

369

Mannen som vil snu Krf-skuta

En som har sagt det han egentlig mener. Knut Arild Hareide (KrF). Høstens omstridte leder. Også på min facebookside har han trådt ofte fram. Fremstår som en rakrygget kar som RIKTIGNOK har «skapt to KrF-leire»

Publisert: 25. okt 2018

 Satt og fulgte på TVskjermen i går kveld det ekstraordinære fylkesårsmøte i Telemark KrF. Som tidigere Telemarking var jeg selvsagt spesielt interessert hvor veien bar. Jeg opplevde debatten som sindig og disiplinert og som endte med en avstemning  etter samme prinsipp som ved kommunevalg. Altså forholdstallsvalg. Venstresiden hadde noen få flere stemmer enn høyresiden. Valgsystemet ga  tre delegater på hver siden og  - slik jeg oppfattet det -  uten bundet mandat til landsmøtet 2. november, der veivalget avgjøres.

 Berømmer Telemark KrF for god avvikling av årsmøtet. Det bør være et mønster for de fylkesårsmøtene som  ennå ikke har blitt avholdt.  Man fikk også en oppfatning av forsamlingen at de ønsket «fred og forsoning» - i en samlet flokk når de delegatene går fra hverandre 2. november.   Og som på sine respektive steder fortsatt vil kjempe for sine ideer gjennom det partiet de er glad i.  . Jeg vil gjerme rope hurra for «MINE TELEMATKINGER.»

1 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Jostein Sandsmark

123 innlegg  455 kommentarer

Snuoperasjon med grunnstøting.

Publisert rundt 2 år siden

Denne "snuoperasjonen" har Knut Arild Hareide drevet med i smug i alle år, - ikke som en ærlig og åpen kursendring, - men ett strek til venstre i ny og ne.

Resultatet har han ikke merket seg og tatt hensyn til: Et nedbygd og blodfattig KrF med uklar identitet og ingen kristelige visjoner.

Lykkes han med sitt nye bestikk, ender KrF som vrak på et skjær. Og strandingen skjer langt unna Grunnfjellet.

3 liker  

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere