Sissel Rimehaug Weydahl

3

Nå er det vår tur

En ny vind blåser i KrF. Hareides bok og hans visjon for KrF har skapt begeistring og tro på at noe nytt kan skje.

Publisert: 15. okt 2018

En ny vind blåser i KrF. Hareides bok og hans visjon for KrF har skapt begeistring og tro på at noe nytt kan skje. Jeg leser det i mange innlegg i VL, på Facebook og Verdidebatt. Så opplever jeg denne vegringen og redselen for å prøve noe nytt. KrF har alltid hatt en høyre- og en venstrefløy. Vi som ønsker en politikk mot et mer rettferdig samfunn og et samarbeid mot sentrum og venstre, har akseptert tilknytningen mot høyresiden. Men med et FrP på slep, har et slikt samarbeid blitt vanskelig å akseptere, og flere har meldt seg ut av den grunn.

Nå håper jeg og mange andre at partiet vil lytte til våre stemmer. Begeistringen for Hareides linje har for første gang på lenge fått partiet opp på 5 prosent. Nå er det vår tur til å prege KrF. Det gjelder både mange lojale medlemmer, og det gjelder mange som venter på muligheten til å stemme KrF på nytt eller for første gang. 

Kjære alle dere som nå motarbeider Hareide, kast ikke bort den begeistringen og det engasjementet som er skapt ved å gå tilbake til «slik vi alltid har gjort det». Ta sjansen på å prøve noe nytt!

1 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere