Bjørn Bråtveit

3

Kva er nytt ?

Publisert: 1. okt 2018

Ropstad og Bollestad vil forhandle med H, V og Frp, men det terrenget har dei vel sondert i dei siste 5 åra. Kva er det nye dei forventar skal dukke opp ? 

Krf har ikkje funne grunnlag for å gå inn i regjering tidligare, og dei har og vore klar i valgløfter på at dei IKKJE skal inn i regjering med Frp. Så kvifor denne optimismen no, og kvifor skal ein bryte eit valgløfte ?

4 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Trond Bollerud

8 innlegg  164 kommentarer

Publisert nesten 2 år siden

Takk, jeg er helt enig med deg. Jeg forstår ikke krf'ere som hevder at vi må slå ring om de kristne verdiene og samtidig ivrer etter å gå i spann med frp.

2 liker  
Kommentar #2

Anonym145 Anonym

5 innlegg  5 kommentarer

Bryting av valgløfte.

Publisert nesten 2 år siden

Jeg er enig i at det ville bli helt feil å gå inn i regjering med Frp, nå som de har lovet og ikke gjøre det. Jeg tror KrF-velgerne var innstilte på at partiet ikke skulle og skal i regjering. Partiet tok valget og må nå ta konsekvensene av å være i en vippeposisjon. Jeg mener at det å gå i regjering med Ap og Sp heller ikke er noen god ide. Og hvis de feller regjeringen viser det at KrF er et usikkert parti som hopper fra den ene siden til den andre, og de vil miste all tillitt fra de borgerlige partiene. Det er greit og vurdere en regjering med Ap. Og det er greit å bestemme seg for at de vil i en Borgerlig regjering neste periode. Men nå må de sitte i opposisjon. Og de kan like godt få mange gjennomslag for viktige saker i opposisjon og.

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere