Verdidebatt

Brannstifterne Hamas, fredet av Norge?

Å tro på Hamas er som å bygge et slott av drømmer.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Mens nordmenn og svensker kjemper mot branner som i hovedsak oppstår på grunn av langvarig og uvanlig høy sommertemperatur, må israelerne kjempe mot brannstifterne Hamas, som sender drager med ild inn over Israel. Dragene har forårsaket mange og kraftige branner.

Før Hamas fikk ideen å plage det jødiske folket med ild, har de i flere måneder drevet med voldshandlinger ved grensen, hvor også små barn har fått delta. Ettersom Hamas har kalt denne grensevolden for "fredelige demonstrasjoner", har de fått utfolde sine onde gjerninger mot Israel uten protester fra "det internasjonale samfunnet". Men så snart Israel svarer, kommer kritikken. Mot Hamas? Selvsagt ikke, det er Israel som blir anklaget og får alle resolusjoner mot seg. De arabiske terroristene er tydeligvis fredet.

Så erklærer Hamas våpenvilje. Hvorfor? Det vet alle som følger med på denne konflikten. Fritt etter et finsk ordtak: Å tro på Hamas er som å bygge et slott av drømmer.

Med tanke på norske myndigheters unnfallenhet når det gjelder Hamas og terrorister beskyttet av PLO, vil jeg gjengi et annet ordtak som man med fordel kan fordype seg i: Det er blitt manges skjebne at de var for godtroende. - - -

Nå vet ikke jeg om det alene er godtroenhet som er grunnen for at Norge tier når Israel rammes av påsatte branner, men man gjør klokt i å huske at de som fordømmer Skaperens eiendomsland, hvor også Sønnen levde sitt jordeliv, nedber ingen velsignelse over eget land.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

1

Annonse
Annonse

Mer fra: Verdidebatt