Halvor Nordhaug

34

Vårt Lands nettsider

Hvorfor er Vårt Lands nettsider så forutsigbare og dårlige?

Publisert: 8. jun 2018

I alle år har jeg vært en trofast leser av Vårt Land. Papiravisa er blitt stadig bedre, og fremstår nå som mindre nyhetsavis og mer av en kommentaravis om temafeltet: religion/kirke/samfunn. Men den utviklingen gjør at jeg sterkt savner en oppegående nettside som holder meg oppdatert om aktuelle ting som skjer, og som er mer enn bare oppslagstavle for det samme stoffet som vi også finner i papiravisa.

Her har Vårt Land noe å lære av kollega Dagen som til tross for mindre ressurser (vil jeg tro), langt oftere oppdaterer sine nettsider med aktuelle saker som har skjedd siden papiravisa gikk i trykken. Slikt skjer jo også hos vl.no, men etter min mening altfor sjeldent. Er dere ikke litt bakpå her??

 

3 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Carl Wilhelm Leo

9 innlegg  932 kommentarer

Nettsider.

Publisert 9 måneder siden

Nettsiden i Vårt Land er ikke så dårlig balansert som De vil ha det til. 

Innleggene og kommentarene dekker et vidt spekter - og med referanser/linker dekkes det meste av det som rører seg i samfunnet.

Jeg har sett innom "Dagen"  som det refereres til - og noterer at man må være registrert på "Facebook" for å være i stand til å kommentere artikler/meninger. 

Mange har av forskjellige årsaker ingen interesse av å delta på Facebook med konto der. Det setter en del begrensninger for deltakelse i "Dagens"  aktivitet som nettside.

"Dagen"s`innhold , så langt jeg kan se , dekker en nisje som har et interessert og engasjert publikum - og det er vel og bra.

"Vårt Land"`s nettside dekker et langt bredere spekter- som har innhold som dekker flere interesser og følgelig ikke kan engasjere alle i like mye.

Jeg føler meg ikke kompetent til å vurdere nettsidene opp mot hverandre , men synes kritikken her fremført mot "Verdidebatt" er urimelig -  og at en eller annen i hver fall  bør notere det.

En del aviser har forkastet sine nettdebatter og det er derfor "Verdidebatt" er en verdifull ressurs - slik den er - som selvfølgelig ikke alle er like begeistret for.

Alt tatt i betraktning er "Verdidebatt" god nok som den er , bortsett fra at jeg savner et par særdeles gode bidragsytere som av en eller annen grunn er blitt borte i debattens hete...

2 liker  

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere