Verdidebatt

Noen tanker om døden.

Guds ugjenkallelige vilje er at alle skal bli frelst.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Gud åpenbarer sin veg til frelse for hvem han vil.
I unge år var jeg ikke interresert i åndelige spørsmål i det hele tatt.
Jeg er døpt og konfirmert i Den Norske Kirke på grunn av tradisjon, slik som de fleste andre i Norge. Vi fikk utdelt nytestamentet slik at vi kunne lese om grunnlaget for kristendommen.
Jeg leste en halv side og kom til den konklusjonen at dette er en tullebok helt uten verdi.
Men da vi var i kirken i forbindelse med konfirmasjonen kunne jeg merke en voldsomt påfallende fred og en god følelse. Jeg kunne ikke forstå hva dette var. Men jeg husker det fremdeles.
Så ble det ikke noe mere åndelighet for min del.

Men i 1990 fikk jeg en opplevelse av at det var noe utenom det man kunne ta og føle på i den fysiske verden.
Det minner mye om det mange muslimer som kommer til tro på Jesus opplever i den muslimske del av verden.
Jeg var totalt uforberedt. Paulus visste i hvert fall i utgangspunktet at Gud fantes. Jeg visste absolutt ingenting om Gud og Jesus og sånt. Plutselig kunne jeg masse bibelvers. Men jeg hadde ALDRI lest bibelen. Da forstod jeg at her var det bare å begynne å lese.
Jeg forstod da at man skulle bekjenne seg som kristen og vedkjenne seg Jesus. Jeg begynte da med en ringerunde til venner og bekjente og fortalte at jeg hadde møtt Jesus. Jeg stupte ut i det og har ALDRI sett meg tilbake. Etter dette har jeg overlatt alt til Jesus, og hans stemme
til veiledning har ALLTID vært med meg.

Min mormor og morfar har bedt mye for meg. De kunne be.

Jeg jobbet som dataprogrammerer på den tiden. Men etter denne opplevelsen fant jeg ut at jeg ville bli sykepleier og reise ut som missionær. På begynnelsen av 90-tallet var jeg vel en av
Norges mest aktive til å vitne om Kristus som Guds veg til frelse. En dag jeg hadde vært ute på gaten og delt ut traktater, sa Jesus til meg at dette skulle jeg ALDRI angre.
Dette var i 1993. Men etter hvert ble helsen stadig dårligere, og jeg ga opp denne tanken.

Men selv i perioder med dårlig helse visste jeg at Jesus uansett var med meg. Han sa at selv om hele verden skulle være imot meg så ville Han ALDRI slippe meg.

Livet var i perioder svært misslykket og i 1999 fant jeg ut at jeg ville begynne å studere til dataingeniør. Jeg tenkte at dette var det enste jeg kunne i denne verden.
Jeg klarte å fullføre universitetsutdannelsen med et nødskrik. Hjerteinfarkt.
Jeg jobbet som dataprogrammerer på 80-tallet da jeg har et ekstraordinært talent i dette. Jeg lærte dataprogrammering i løpet av en uke og begynte i jobb etter fjorten dager. Dette kunne jeg før jeg var født, slik at jeg klarer å hevde meg i faget selv om helsen har vært ubeskrivelig dårlig. Jeg har aldri hørt om noen som har hatt så mange sykdommer.

Da jeg var 40 år fikk jeg klar beskjed fra fastlegen. "Du kommer IKKE til å leve lenge."
Da jeg var 45 år sa den nye fastlegen min, "jeg har sett det værre, men ALDRI i så ung alder".
Hjerteoperasjon da jeg var 47. Jeg måtte forklare noen av sykehuspersonellet, at om vi lever eller dør så hører vi Herren til, og at døden er en vinning. Men jeg var lei av å bruke nitroglycerin om natta. Det har vært profetert over meg at Gud er med meg.
Dette har jeg ALDRI tvilt på selv om det er et Guds under at jeg lever.
Selv når jeg er døden nær får jeg beskjed om at Gud er med meg.

I 2012 spør Jesus meg om jeg trenger hjelp med økonomien. Ja, svarer jeg. Så spør han meg om hva jeg ønsker at Han skal gjøre. Jeg svarer at jeg vet ikke, du får gjøre det du synes er best, svarer jeg. Så går søknaden min om pensjon igjennom. Mer enn jeg noen gang
hadde drømt om. Mine kontaktpersoner i helsevesenet hadde ALDRI hørt om noe lignende. Men det er innenfor reglene.

30. desember 2017 spør Jesus meg om jeg ønsker å bli helbredet en gang til, da jeg hadde vært syk en stund. Jeg vil helst at min mor skal bli frelst svarte jeg. 3.januar blir jeg akuttinnlagt på sykehuset, og har berget livet ved hjelp av skolemedisin. "Tvangsinnlagt", sa innleggende lege. Men det var frivillig.

For noen dager siden sa Jesus til meg at jeg kunne be om hva jeg vil, og jeg skulle få det. Jeg ba om at min mor skulle bli frelst.

Jesus svarer ALLTID på en annen måte enn det jeg ber om. Bedre. Nå venter jeg i spenning på hva som kommer til å skje.


Nedenfor er det en artikkel om en av Jesus sine undergjerninger mot meg. Legg merke til detaljene, da de viser at dette var en villet og overlagt gjerning.
Jesus er vital og i høyeste grad i live. Han er aktiv ved Den Hellige Ånd et eller annet sted på vår jordklode, døgnet rundt , året igjennom. Han tar aldri ferie.

Mastergrad i dataalgoritmer - for det meste logikk og matematikk.
Pinsevennlig lutheraner.
Taler ikke i tunger.
Ikke karismatisk.
Medlem av Den Norske Kirke.

Et helt vanlig menneske. Eller?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt