Martin Sandstad

20

Harald Eia og co

Jeg ser Harald Eia skal delta i festdagene i Trondheim. Jeg er ikke enig med han i alt, men han har betydd mye for meg i oppveksten. Jeg stoler på at det blir gode debatter når han er med i diskusjon rundt tro, etikk og moral.

Publisert: 23. mai 2018.

Jeg hadde en vennegjeng på rundt 10 mennesker i perioden ungdomskole og ut videregående++. I perioder samlet vi oss og så på TV og kjøpte brus og godteri. (Litt før tiden det ble vanlig med hverdags pilsen, selv etter 18 års klarte jeg ikke helt å kose meg med øl)


Harald Eia og co er en veldig produktiv gjeng. Vi har "lillelørdag" "ut i vår hage" vi har team antonsen og det mer perifere floppene som "storbynatt". Tazte priv var populært.


Noen av programmene var mer eksklusive, men f.eks team antonsen var flere ganger i uka. Og vi samlet oss i disse periodene nesten hver dag.


Jeg må si at de var oppdragerne våre og fedrene våre hvis jeg skal være ærlig å dømme fortiden ærlig. Dette er en liten hyllest til den stayer evnen.


Det var ikke bare da, men de fortsetter å produsere.

Senere kom hjernevask og brille. Harald eia er også med i samfunnsdebatten når han føler det passer. (Jeg vet ikke hvor planlagt alt er)

Hva er det med denne uendelige produkjsonen, av middels underholdning?

Jeg vil bare skrive at middels faktisk er bra nok mange ganger.

Takk til dere gutta boys som gikk foran og ihvertfall ga oss noe. Takk pappa!


Hva tenker dere om at offentlige mennesker kan fungere som foreldreroller eller forbilder?

1 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Sondre Bjørdal, konstituert religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere