Verdidebatt

Feminists/Leftists Are Useful Idiots and Doomed

Vi ser nå resultatene av marxist/leninistisk "ideologic subversjon" i vesten, spesielt i America, som er en "legitim" form for hjernevask om frihet og likhet, kommunismens begragerske sosialisme.Det har skjedd også i vårt land. De som ble påvirket og påvirkes og faller for ideologien blir nyttige idioter for det mest maktkorrupte og kyniske SYSTEM mennesket har hentet ut av sin lefling med ondskapens krefter.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Feminists and other leftists are useful idiots who serve only to destabilise the society. When the goal is reached, they will be "lined up against the wall".

1984 interview with a former KGB agent and Soviet diplomat, Yuri Bezmenov.

Dette intervijuet skjedde for 30 år siden, og henviser til blant annet det som skjedde på 60 tallet i USA, og som vi nå kaller for "68"erne her i landet med marxister og leninister som etterhvert satt, og sitter, i politiske stillinger - men mest av alt i pressen og byråkratiet.

I denne videon får vi en innsikt i hvorfor disse er så ovebeviste i sin filosofi, og samtidig agressive i sitt "arbeide" for å destabilisere vesten, for vår del Norge. De er absolutt overbeviste om at de gjør det rette, er de rette og de MÅ fortsette med legge landet åpent for totalitære krefter.

Når disse har gjort sitt, destabilisert - og så oppdager at de har forrådt både seg selv og sitt land, snur de og blir de bitreste fiender av systemet. Da er de ikke lenger nyttige og blir "feid av banen" - er kynismen i globalist prosjektet.

Men skaden har skjedd og effekten er slik det profeteres om i bibelen. Vi lukker gjerne øynene for dette uvesen - spesielt de som er absolutt overbevist makter ikke å se sannheten i hvitøyet, men når de gjør det - hvis noen av dem våkner av sin idologiske drøm, blir det til et mareritt for dem.

For vi som ser det er det et mareritt i leve i. Det er ille å bivåne en slik stupiditet satt i system av oss selv, mennesket, og hvordan noen kan være så onde at de ønsker oss og seg selv et helvete på jord.

Globalismen i anmarsj.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt