Rikke Grevstad Kopperstad

11

EN HYLLEST TIL MENN

Deler på oppmoding fra noen som leste mitt innlegg på kvinnedagen, på min egen vegg på Facebook

Publisert: 9. mar 2018

HYLLLEST TIL MENN 💙🙎🏻‍♂️👔......PÅ KVINNEDAGEN:) Jeg ble mor til en gutt på selve kvinnedagen for 33 år siden. En flott mann og en fantastisk god far! Jeg mistet min egen far da jeg var 25 år. Men han var lenge nok i livet mitt til å sette noen gode spor. På kvinnedagen har jeg lyst til å fremheve viktigheten av nettopp fedre. Psykologer sier nå at fedre er mye viktigere for barna enn hva man trodde før. Undersøkelser viser at en svært høy prosent av voldelige, kriminelle, rusavhengige har vokst opp mer eller mindre uten en far. Derfor engasjerer jeg meg for barns rett til i det minste å kjenne til hvem som er deres pappa! Tenk at politikere og enkelte kirkeledere ikke forstår alvoret av at barn i dag kan planlegges til farløshet. Det må de selv stå til ansvar for. Jeg vil heie på alle fedre, dere er gull verdt!! Våg å vise følelser, våg å ta imot råd fra andre fedre, våg selv å gi råd, våg å dele livserfaringer og tro med deres barn og våg å prioriter dem høyt. Og kanskje vil noen av dere tilby en hånd også til de som ikke har en far? -Som støttekontakt, fosterfar eller besøkshjem.....eller "bestefar" for et lite eller stort barn? Jeg er glad for at min egen mann har et varmt farshjerte for enda flere barn enn sine egne:) HA EN FLOTT 8.mars!

9 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Magnus Leirgulen

66 innlegg  3964 kommentarer

Helhet og trygghet hos mor og far

Publisert rundt 2 år siden

Dette var en fantastisk oppmuntring, først og fremst til dem som nå er småbarnsfedre.  Håper denne gjennomtenkningen blir lest av flest mulig slike.

For min egen del er dette lenge siden.  Mine nå voksne barn har det gått bra med.  Men kjenner ofte på dårlig samvittighet for unnlatelsessynder i denne sammenheng.  Er veldig enig med deg at barna også trenger en god og støttende farsfigur, ved mors side.  Først da blir det helhet og trygghet for små barn.  Tusen takk

6 liker  
Kommentar #2

Magnus Leirgulen

66 innlegg  3964 kommentarer

Et lite tips til VD - redaksjonen

Publisert rundt 2 år siden
Rikke Grevstad Kopperstad. Gå til den siterte teksten.
Og kanskje vil noen av dere tilby en hånd også til de som ikke har en far? -Som støttekontakt, fosterfar eller besøkshjem.....eller "bestefar" for et lite eller stort barn?

Og kanskje vil redaksjonen tilby en plass i LESETIPS- rekken, for dette innlegget. 

Så vidt jeg kan se er det mangel på kvinner også der på VD.  Blant ti lesetips er det for tiden bare en kvinne som har fått plass her.                   Ble det ikke utlyst en "aksjon" for å få flere kvinner med i forumet ?

Dersom dette innlegget ikke kvalifiserer en kvinne til plassering her, da vet ikke jeg. 

3 liker  
Kommentar #3

Greta Aune Jotun

175 innlegg  1181 kommentarer

Publisert rundt 2 år siden
Rikke Grevstad Kopperstad. Gå til den siterte teksten.
Tenk at politikere og enkelte kirkeledere ikke forstår alvoret av at barn i dag kan planlegges til farløshet. Det må de selv stå til ansvar for. Jeg vil heie på alle fedre, dere er gull verdt!!

Også jeg heier med deg - på alle fedre! Og jeg heier på alle menn som heretter vil ta ansvar for barn de har vært med og unnfanget. Dere kan bedre enn å stikke av eller kreve at kvinnen skal ta abort. Og - om kvinnen krever abort: husk du har - som far - også rettigheter. Eller krev å få det.

3 liker  

Mest leste siste måned

Hjemmesentrert kirke
av
Joanna Bjerga
8 dager siden / 1231 visninger
Guds fravær
av
Geir Tryggve Hellemo
20 dager siden / 1225 visninger
Ja vel, gamlis
av
Heidi Terese Vangen
26 dager siden / 1212 visninger
To strekar
av
Arne Mulen
1 dag siden / 908 visninger
Det vi ikke ser
av
Magne Nylenna
12 dager siden / 854 visninger
Biskop Byfugliens merkelige avskjedsreplikk
av
Roald Iversen
rundt 2 måneder siden / 592 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere