Rikke Grevstad Kopperstad

10

EN HYLLEST TIL MENN

Deler på oppmoding fra noen som leste mitt innlegg på kvinnedagen, på min egen vegg på Facebook

Publisert: 9. mar 2018

HYLLLEST TIL MENN 💙🙎🏻‍♂️👔......PÅ KVINNEDAGEN:) Jeg ble mor til en gutt på selve kvinnedagen for 33 år siden. En flott mann og en fantastisk god far! Jeg mistet min egen far da jeg var 25 år. Men han var lenge nok i livet mitt til å sette noen gode spor. På kvinnedagen har jeg lyst til å fremheve viktigheten av nettopp fedre. Psykologer sier nå at fedre er mye viktigere for barna enn hva man trodde før. Undersøkelser viser at en svært høy prosent av voldelige, kriminelle, rusavhengige har vokst opp mer eller mindre uten en far. Derfor engasjerer jeg meg for barns rett til i det minste å kjenne til hvem som er deres pappa! Tenk at politikere og enkelte kirkeledere ikke forstår alvoret av at barn i dag kan planlegges til farløshet. Det må de selv stå til ansvar for. Jeg vil heie på alle fedre, dere er gull verdt!! Våg å vise følelser, våg å ta imot råd fra andre fedre, våg selv å gi råd, våg å dele livserfaringer og tro med deres barn og våg å prioriter dem høyt. Og kanskje vil noen av dere tilby en hånd også til de som ikke har en far? -Som støttekontakt, fosterfar eller besøkshjem.....eller "bestefar" for et lite eller stort barn? Jeg er glad for at min egen mann har et varmt farshjerte for enda flere barn enn sine egne:) HA EN FLOTT 8.mars!

9 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Magnus Leirgulen

66 innlegg  3964 kommentarer

Helhet og trygghet hos mor og far

Publisert over 1 år siden

Dette var en fantastisk oppmuntring, først og fremst til dem som nå er småbarnsfedre.  Håper denne gjennomtenkningen blir lest av flest mulig slike.

For min egen del er dette lenge siden.  Mine nå voksne barn har det gått bra med.  Men kjenner ofte på dårlig samvittighet for unnlatelsessynder i denne sammenheng.  Er veldig enig med deg at barna også trenger en god og støttende farsfigur, ved mors side.  Først da blir det helhet og trygghet for små barn.  Tusen takk

6 liker  
Kommentar #2

Magnus Leirgulen

66 innlegg  3964 kommentarer

Et lite tips til VD - redaksjonen

Publisert over 1 år siden
Rikke Grevstad Kopperstad. Gå til den siterte teksten.
Og kanskje vil noen av dere tilby en hånd også til de som ikke har en far? -Som støttekontakt, fosterfar eller besøkshjem.....eller "bestefar" for et lite eller stort barn?

Og kanskje vil redaksjonen tilby en plass i LESETIPS- rekken, for dette innlegget. 

Så vidt jeg kan se er det mangel på kvinner også der på VD.  Blant ti lesetips er det for tiden bare en kvinne som har fått plass her.                   Ble det ikke utlyst en "aksjon" for å få flere kvinner med i forumet ?

Dersom dette innlegget ikke kvalifiserer en kvinne til plassering her, da vet ikke jeg. 

3 liker  
Kommentar #3

Greta Aune Jotun

163 innlegg  1181 kommentarer

Publisert over 1 år siden
Rikke Grevstad Kopperstad. Gå til den siterte teksten.
Tenk at politikere og enkelte kirkeledere ikke forstår alvoret av at barn i dag kan planlegges til farløshet. Det må de selv stå til ansvar for. Jeg vil heie på alle fedre, dere er gull verdt!!

Også jeg heier med deg - på alle fedre! Og jeg heier på alle menn som heretter vil ta ansvar for barn de har vært med og unnfanget. Dere kan bedre enn å stikke av eller kreve at kvinnen skal ta abort. Og - om kvinnen krever abort: husk du har - som far - også rettigheter. Eller krev å få det.

3 liker  

Mest leste siste måned

Idiotforklarer kristen høyreside
av
Espen Ottosen
29 dager siden / 1725 visninger
Servietter og skam
av
Merete Thomassen
22 dager siden / 1659 visninger
Ord som truer vår religionsfrihet
av
Trond Bakkevig
22 dager siden / 1505 visninger
Hva skjer Hanvold?
av
Bendik Storøy Hermansen
20 dager siden / 1455 visninger
En samfunnsskapende kraft
av
Berit Hustad Nilsen
24 dager siden / 1380 visninger
Tenåringstrass i regjeringen
av
Usman Rana
rundt 1 måned siden / 1362 visninger
Glansbilder av Sjømannskirken?
av
Arnfinn Eng
rundt 1 måned siden / 1273 visninger
170 år med misforståelser
av
Joanna Bjerga
10 dager siden / 976 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere