Tove S. J Magnussen

505    2066

Menneskehandel er et utbredt problem

Kvinner og barn som er utsatt for menneskehandel, går en vanskelig tid i møte. De kan utsettes for voldtekter, rus, mord, barnedrap, incest og graviditeter som de ikke får kontrollere selv. Sadisten, løgneren og halliken bestemmer over deres eksistens. Orgasmen hans ligger i deres hender. Selv får de klare seg med fantasien om "kjærlighet".

Publisert: 14. feb 2018 / 168 visninger.

Å bryte ut av menneskehandel koster mer enn de fleste er klar over. Blir man holdt som sexslave er det ingen bønn. Man utsettes for sannhetsbedrag, flukt og gjerne i Gud sitt navn- for en større sammenheng.

Rikdom og makt har gjort disse mennene godt. De tenker at alle er dem underdanig, og de samler sine nettverk for å blir størst.

Tankene svirrer bare rundt sadisme og ondskap- noe mange selv ser som en sannhet. Virkeligheten forvrenges, og det normale skjer ikke.

Politikere må lese seg kraftig opp og ta en videreutdanning i vold/rus og sedelighet.

Samfunnet preges, spesielt etter 2011, av vold i nære relasjoner. Det er blitt greit å krenke, og trakassere andre med vold#metoo.  Fortsatt er ofrene etter massakren preget av hendelsene. De vil måtte tilpasse seg katastrofen sakte og sikkert. Hver gang det kommer lignende ondskap, åpnes sårene på nytt. Det går lengre mellom hver gang reaksjonene kommer. De blir svakere, men kroppen kan ikke stoppe utløpet. Minner skal også fortolkes.

Man er ikke så opptatt av det normale i dagens samfunn. Mye er greit. For de som opplever menneskehandel, vold, trakassering og krenkelser er rus et våpen.

Selvmord er ganske vanlig, men sadismen hevder nok at de skal leve. Ellers har han jo ingen og forvolde.

Rusmidler er gjennomgangstonen i kriminelle miljøer. De kan ikke møte dagen.

Prioritert arbeid på samfunnsplanet må være vold og atter vold. Det tas et skippertak, men ondartede svulster gror gjerne uhemmet. Mekanismer for å holde folk i sjakk er mange (Scared selfless).

Å finne noen man har tillit til er vesentlig for å komme seg ut av pinen. Mange har bare halliken, sadisten og de medsammensvorne. Å kutte alle bånd er en mektig ugjerning.  

Rike mennesker gjør som de vil med sine slaver.

Jeg gråter, men mister ikke motet av den grunn. Gråten mobiliserer mine følelser for andre skjebner.

Forrige kveld meldte unge funksjonsutfordrede at de ikke fikk ha sex på grunn av uvitenhet og skam. Siden 2005 har jeg jobbet med å sette dette på dagsorden. Ingen leser eller lytter til de som jobber i felt. Det viser seg gang på gang. Seksuelle rettigheter er lovbestemt.

Vi har mye arbeid foran oss hvis vi skal selge kunnskap til andre. Hvis regjeringen er det svakeste ledd forstår man alvoret. De blander norsk, engelsk og mattte inn i intelligensen. Roboter kan undervise i matte. Engelsk får alle inn med morsmelken i dag. Norsk skriftlig henger kommuner og byråkratene etter med. De skriver en "dialekt" som er tilpasset paternalismen (ullent tåkeprat).

Herren velsigne disse ofrene. De trenger oss.  

1 liker  
Svar

Bli med i debatten!

Skriv gjerne ditt synspunkt! Du må være registrert med fullt navn, og innlogget for å delta. Sett deg inn i retningslinjene. Brudd på dem kan føre til utestengning.
Vennlig hilsen Sondre Bjørdal, konstituert religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv kommentar
Kommentar #1

Isak BK Aasvestad

20 innlegg  2053 kommentarer

Publisert 6 måneder siden
Tove S. J Magnussen. Gå til den siterte teksten.
Samfunnet preges, spesielt etter 2011, av vold i nære relasjoner. Det er blitt greit å krenke, og trakassere andre med vold#metoo.

Hvilket grunnlag har du for å si at av vold i nære relasjoner har økt siden 2011?

Og #metoo er jo tvert imot et tegn på at folk ikke synes det er greit å krenke og trakassere andre. 

2 liker  
Svar
Kommentar #2

Njål Kristiansen

146 innlegg  20137 kommentarer

Publisert 6 måneder siden

Når en mor og far klarer å holde 13(?) barn fanget i sitt hjem i åpne USA kan man undres over hvordan dette er mulig i dette tilfellet, men også om det er mange slike. Det skjedde i Østerrike og det har skjedd andre plasser. Antagelig utgjør de en form for spesiell spiss på isfjellet, men underskogen av slaver er antagelig stor. Offisielle tall sier 25 mio på verdensbasis. Men holder det? Internasjonalt slaveri må være et fokusområde for internasjonale organisasjoner. 

Når til og med Oxfams ansatte blir grepet i prostitusjon kan man bli desillusjonert. 

1 liker  
Svar
Kommentar #3

Tove S. J Magnussen

505 innlegg  2066 kommentarer

Den som ser

Publisert 6 måneder siden

Det er økt tendens til mobbing av barn (Helsedirektoratet). Gjeld og fattigdom har økt. Forskjellene blir større. Volden er dypere, mens folk ligger nede (Politiet). Mange signaler på eskalering av høyre ekstreme miljøer og deres sympatisører. Narkotika florerer. Nå smugler nordmenn mineralvann og selger billig  til sine landsmenn. Er det omsorg?  

#metoo er et tegn på hvor langt denne utglidningen har fått komme. Helt inn i de politiske miljøer uten at noen har tatt tak i det internt. De som sier ifra får sparken på jobb eller blir kjeppjaget hjem. For en skam.

Svar

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Geir Wigdel kommenterte på
Nødvendig og ubehagelig
1 minutt siden / 307 visninger
Chiek Er kommenterte på
Nødvendig og ubehagelig
8 minutter siden / 307 visninger
Kjell G. Kristensen kommenterte på
Nødvendig og ubehagelig
24 minutter siden / 307 visninger
Hallvard Jørgensen kommenterte på
Nødvendig og ubehagelig
rundt 1 time siden / 307 visninger
Morten Andreas Horn kommenterte på
Vil også kirken støtte aktiv dødshjelp?
rundt 1 time siden / 382 visninger
Njål Kristiansen kommenterte på
Det vi står sammen om
rundt 2 timer siden / 986 visninger
Magnus Leirgulen kommenterte på
Morfars kristendom
rundt 2 timer siden / 191 visninger
Frode Meland kommenterte på
Nødvendig og ubehagelig
rundt 2 timer siden / 307 visninger
Levi Fragell kommenterte på
Vil også kirken støtte aktiv dødshjelp?
rundt 2 timer siden / 382 visninger
Runar Foss Sjåstad kommenterte på
Nødvendig og ubehagelig
rundt 2 timer siden / 307 visninger
Magne Kongshaug kommenterte på
Miraklet i Leipzig
rundt 4 timer siden / 201 visninger
Les flere