Ronny Johansen

72

Hun delte seg mellom to, derfor blir hun forkastet av den ene og til slutt foraktet av alle

Dagens kristenhet er så grufullt fordervet alle vegne, at jeg tror den er nær uhelbredelig. Det har gått som det sanne ordspråk sier:"Hunden vender sig om til sitt eget spy, og den vaskede so velter sig i søle."

Publisert: 14. feb 2018.

 

Ja, dette har de gjort, så de nå IGJEN er fanget av jorden og det jordiske. Prøver man dem, finner man dem snusende rundt på jorden på jakt etter MER av det jordiske.

Ja, men har de ikke nok som de har da, innvender du. Nei, ordet "nok" er uttryddet av deres ordforråd. Det er derfor de har blitt uhelbredelige. Fordi de aldri får nok.

Skriften sier at når vi har føde og klær så skal vi dermed la oss nøye, men de kristne i dag lar seg ikke nøye med mat og klær. Nei, de skal ha veldig, veldig mye mer enn dette.

Babylon, du store forretningsstad! Uhelbredelig er du blitt. Fanget av dine mange avtaler med kjøpmennene på jorden ligger du nå lenket fast til jordens klippefaste berg. Intet og ingen kan redde deg. Du har havnet der på grunn av ditt store frafall og dine egne løgner.

Hadde du forstått ditt beste, hadde du hørt på de advarende ord Gud talte til deg gjennom sine tjenere. Men disse var for små og uanseelige for deg. Derfor forkastet du dem, spottet dem, forfulgte dem og drepte dem.

Fordi du forkastet mine små uskyldige tjenere, forkaster jeg deg. Du skal selv bli støtt ut i det mørke du selv har støtt mennesker ut i. Ja, du skal få dobbelt igjen i det beger du selv har sjenket dine dommer og straffer ut med. Dobbel skal den vreden være som til slutt skal nå deg.

Fordi du har stått mine nærmeste brødre i mot skal jeg la de du har drevet hor med, smisket og hyklet for, vende seg mot deg og fortære deg. Da skal alle forstå at ditt navn alt lenge har vært: "Den frafalne som intet forstår".

Ulykken rammet henne fordi hun ville ha to menn. Gud og verden. Kjødet og Ånden. Seg selv og Kristus. Ja, til og med ønsket hun både de hellige og vannhellige forenet i den samm Ånd.

Hun ville ikke ha Gud alene
Åndens liv alene
Kristus som hode alene
Heller ikke ønsket hun samfunn med de Hellige alene

Nei, hun delte seg alltid mellom to, derfor blir hun forkastet av den ene og til slutt foraktet av alle.
 
 
 

3 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Sondre Bjørdal, konstituert religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere