Hege Anita Aarvold Flottorp

159

Førstehjelp ved utroskap

I denne verden der man sett fokus på stadig fler av livets skyggesider , våger jeg meg utpå en bit skikkelig fornedrede adferd

Publisert: 14. jan 2018  /  1527 visninger.

Ingen forstår din kjære bedre enn den personen som kom imellom dere og ville redde ham eller henne fra utysket den lever med.

Så har du en utro partner så glem fortrolige samtaler og alle forsøk på å nå frem.

Alt du sier og gjør vil bli mistenkeliggjort og dissekert av noen som i utgangspunktet er nokså feilinformert , men som likevel har satt seg til doms over deg.


Det er ikke dine gode sider som blir videreformidlet.

Ditt indre , tankene dine, sårheten din , vil bli lagt i gapestokken til de to som trenger rettferdiggjøre seg gjennom å trykke deg ned, påpeke dine feil og tilkortkommenheter.

Din såre bønn , ditt skrik , din fortvilelse blir til en fortelling om at du var hysterisk , anklagende, og mistenksom.

Hvilket gir noen andre større mulighet til å stille seg selv i ett lys som en reddende engel , en forståelsesfull ny partner som er OHH så mye bedre enn den forrige.

Sannsynligheten for at vedkommede selv vil komme i samme situasjon er stor.
Han eller hun har funnet seg noen som velger  være utro og velger å bli reddet fra ett menneske som kan hende ikke hadde de store feilene ,men krevde , forventet eller etterlyste normale ting i ett samliv  og sannsynligheten er stor for at man etterhvet, om man velger å redde noen ut fra ett slikt forhold , at man selv vil etterlyse de samme tingene på ett tidspunkt.

Da sitt man i fella .

For kan man kreve av ett menneske man reddet ut av en situasjon der krav ble stilt , å oppfylle de samme ønskene ovenfor seg selv , uten å forvente krigsbyttet sitt finn ett nytt menneske som kan redde seg ?

Så hva gjør man , når truse etter truse uforklarlig  forsvant ,og du fikk ulne forklaringer , forholdet mer enn kjølnet og du gikk der å tok kritikk over hva du manglet ,gjorde feil , sa feil og gikk feil med alle tilkortheter   som den reddende engelen hadde , formidlet og utførte  i seiersrusen over , siden din elskede valgte denne fremfor deg, å være bedre , snillere, penere og mer oppofrende , rikere, og alt du ellers  ikke var og du endelig forstår sammenhengen

Hva er god førstehjelp ved utroskap?

1) Hold dine tanker og følelser for deg selv.
De der du vet… du egentlig ville snakket med partneren din om , men som partneren  i sin nyetablerte fortrolighet og for å sikre seg nytt krypinn og varme armer , forståelse og trøst , deler med ett annet menneske

Det er bedre de undrer seg over hvor fint du tar det, hvor rolig du er og hvor lite du skriker, brøler , gråter og tigger , enn at ditt innerste blir delt og du ikke har muligheten til å forklare deg og alt ditt blir tatt i verste mening.

2) Det er vanskelig å fokusere når ens indre er spredt utover, tråkket på , å en føler seg fornedret, brukt , skitten , og at all trygghet og fortrolighet seilte av sted med Kielferja en fredagskveld i ruskete vær.
Men begynn sakte men sikkert å hente frem papirene du trenger for å komme deg videre.
Med ett steg om gangen kan man likevel nå langt.

3) Styr nysgjerrigheten din.
Denne nye personen i livet dit… Du treng ikke vite mer om vedkommende enn du allerede vet.
Vedkommende er naiv, lettlurt, har dårlig selvtilitt siden vedkommende må hevde seg gjennom å trø på andre og er lite intelligent som aldri engang så fore seg at han eller hun kan bli nokså lurt selv .
Han eller hun skal nemlig overta den problematikken du har slitt med som gjorde at din feige ynkelige valgte som han eller hun gjorde.
Så unngå å oppsøk , kontakte , snoke eller forfølge

Det er synd nok på vedkommende fra før.

4) Dette er ikke tidspunktet å prøve finne ut om noen vil ha deg , som noe mer enn en venn.
Så sett bukseseler på trusa , behold den på å vit at ditt menneskeverd avgjøres ikke hvorvidt noen vil ha sex med deg eller ikke akkurat nå.


5) Finn frem vennelisten  di og inn de som kan gi deg positiv adspredelse.
Eller de øyeblikkene  hvor du faktisk kan kjenne på at du fremdeles kan finne glede og slippe tak i følelsene du har fått av svik og smerte, selv for korte øyeblikk, mens du tenker ut hvor mange ganger man kan rygge over noen med en dampveivals

6) Se for deg ett hav i storm.
Følelsene dine vil komme i slike bølger , krappe , slake , små og store fremover.
Men etter hvert , og det er dit du skal , vil bølgene bli mindre , brenningene slakere og de vil bli færre.
Akkurat som det gjør uansett hvilke sorg du møter

7) Kontakt legen å få knock- ut dråper om det trengs.
Alt etter behovet du har.
Bare ikke sett deg i bilen , kjør rundt å sikt på utro partnere eller deres nye følge , om der er rød varseltrekant på dråpene dine.

Er der varseltrekant på , er du ikke ved dine fulle fem og bør vente med kjøring til sikten blir bedre.

8) Prøv på alle vis å ikke ruse deg.
Sorg bearbeides raskere om du er til stede i deg selv å våger kjenne på følelsene dine , uten å la dem ta overhånd.

9) Er du av typen som spiste deg tjukk , i den tiden du gikk der å ikke var videre lykkelig , så trøst deg med at bedre slankekur finnes ikke , en når du kvalm og vemmelig finn ut at du spiser frokost klokka fem på ettermiddagen.

Snart er du like slank og  flott som den fine nye.
Og er du typen som ikke spiste da du gikk rundt og ikke forsto stort av hva som skjedde rundt deg ?
Da er tiden moden for å partere ett godt stykke kjøtt , sette navn på biffen å utsette den for det meste en kan utsette en biff for.

10.) Noen små hevnaksjoner er absolutt tillatt, så fremt de ikke går ut over folk , fe og koster stort.
Det kan skje alle at sømmen i buksebaken plutselig var svært dårlig etter at du tilfeldigvis spratt opp annahvert sting , og at din kjære finn det vanskelig å gå tørrskodd etter å ha fått skosålen sin punga av en strikkepinne.

11) Vær litt takknemlig for alle dine feil og mangler som blir videreformidlet den nye fine flotte.
Jo flere jo bedre. For hver ting du har gjort for mye , for lite , for stort , for smått, blitt sint for , blitt sår for så har denne nye vært med på å fordømme deg for , og kan ikke gjøre dem selv, for da er ikke det mennesket bedre enn deg likevel

12 ) Tilgi denne , noen andre
Tross alt går vedkommende på samme limpinne som deg selv.
En limpinne full av selvforherligelse, manglende evne til selvinnsikt og alt for stort ego.
Riktig nok er vedkommende selvsenteret og evner ikke se hva det selv holder på med , før det blir dets tur selv , å andre overtar , men når den tid kommer ..vil dette mennesket som voldet deg slik smerte få kjenne det selv.
Ja, da er det lov å skjule ett smil .

13 ) En eller gang vil du , dersom du velger å følge disse rådene , gå frem til den nye flotte, ta denne i neven å si «TAKK FORDI DU OVERTOK «

2 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Daniel Krussand

20 innlegg  2002 kommentarer

Få rett ektefelle første gang!

Publisert over 1 år siden
Hege Anita Aarvold Flottorp. Gå til den siterte teksten.
Ingen forstår din kjære bedre enn den personen som kom imellom dere og ville redde ham eller henne fra utysket den lever med.

Så har du en utro partner så glem fortrolige samtaler og alle forsøk på å nå frem.

Alt du sier og gjør vil bli mistenkeliggjort og dissekert av noen som i utgangspunktet er nokså feilinformert , men som likevel har satt seg til doms over deg.

Utrolig trist lesing!  Stakkars dere - og helt unødvendig, og helt selvforskyldt!

Ca 4 av 10 forhold ryker.  Dette er vår tids største sosiale problem.  Verst av alt er det for skilsmissebarn som i mange tilfeller får sine trygge hjem «smadret».

Vil du unngå å havne i den situasjonen og måtte leve med disse 13 rådene, har jeg en god veiledning.

Finn aldri en kjæreste som har hatt sex med noen tidligere.  Bli venn først og godt kjent.  Ikke la kjæresten ligge med deg før dere er gift.  Han/ hun tilhører en annen om dere bryter forlovelsen.  

Spør deg selv om vedkommende blir en god far (mor) til dine barn.  Sex er ikke en test på om dere passer sammen, om kjæresten ikke er villig til å vente til bryllupsnatten, elsker han deg ikke!  Da er han bare kåt og vil bli utro også i fremtiden.

Ektefeller som følger dette opplegget får et godt kjærlig og varig ekteskap.

Også god erotikk hele samlivet.

Alle som har sølt bort sex på kåte kjærester, må høste fruktene av umoralen.

To som har sex blir ett kjøtt ifølge Bibelen.  Alle forhold vil følge deg inn i neste!  Bibelen er alltid sann.

Vinn en ektefelle i helligelse og ære.

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere