Verdidebatt

Effektiv naturmedisin ved rusavvenning.

Symptomene på abstinens er så groteske,at det er lett å konstatere at ibogain hjelper.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Det gjelder bark fra rota på busken Tabernanthe Iboga som vokser i urskog i Sør-Afrika. Det ble oppdaget i pygmefolket som bruker det til sjamanreiser og eller rituelt i folket,f.eks. ved seremonien for overgang fra barn til voksenstatus.

Jeg ser ingen annen forklaring på at et rusmiddel hjelper ved avvenning fra rusavhengighet,enn det nesten glemte ord av Hippokrates,også kalt legekunstens far:"Sykdom elimineres gjennom midler som kan fremkalle lignende symptomer." Også homopati har:Likt helbreder likt,uten at jeg vet noe mere,enn det om det.

En får gjøre som gartneren,vurdere driftsmåten etter resultatet.

Ane Ramm skrev om sin narkomane datter,at hun kjøpte heroin tilhenne;orket ikke å leve gjennom abstinensene.

Jeg har flere adresser i utlandet som behandler rusavhengighet med ibogain.En helbredet svenske åpnet en luftbro til utlandet. Som en dispril virker uanset hvem som gir den,så også selvfølgelig med ibogain. Men jeg foretrekker å vise til Dr.Vorobievklinikken i Serbia. Ibogan kan være farlig for hjertesyke,så også ansvarlige legfolk krever  ny EKG,som friskmelder hjertet,før behandling.

Dr.Vorobiev er ingen ukjent person i Serbia; han har vært fotball-landslagslege;om han er det enda ,vet jeg ikke.                                                                                                                           Jeg har utfordret norsk helsemyndighet om å sende en narkoman til klinikken; medfølgende to russpesialister. Har Ikke fått noe svar enda.                                                                                             Google:Ibogain, viser mer om ibogain; se etter- Ibogain-assistert behandling av rusavhengighet -av psykolog Marianne Kaspersen ig biokjemiker Hallvard Hårklau.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt