Mai-Liss Hauger

69

Ut av NAR menigheten:Maria`s historie

“En kvinne pleide å gå til kirken hver morgen for å sende djevelen bort fra hvert sete. Hun gjorde det til en forestilling . Det var ganske skummelt å høre gråt og skrik hver søndag morgen. “

Publisert: 10. okt 2017

Ut av NAR menigheten_ Maria`s historie Publisert av Amy Spreeman 15.April 2017 og gjengitt her på norsk med full tillatelse fra henne.

Link til opprinnelig nettside: http://bereanresearch.org/leaving-nar-church-marias-story/

Maria har tillatt meg å inkludere sin historie i denne serien om en bevegelse kalt den nye apostoliske reformasjonen, eller for å si det kort NAR :http://bereanresearch.org/testimonies-leaving-nar-church/

I denne serien ønsker jeg å ta leserne utover læreboken om hva den nye apostoliske reformasjonen er , inn i de personlige opplevelsene fra de som har vært der, og hva som skjedde da Gud åpnet øynene for sannheten.

Her er Marias historie med hennes egne ord:

Hei Jeg bor i Brasil, og tenkte jeg ville fortelle om min erfaring fra en typisk NAR- menighet i Wales, der jeg bodde i mange år.

Vi hadde flyttet til et nytt hjem og umiddelbart fant jeg en menighet for oss og for våre to tenåringsbarn. Jeg elsket det fra starten, sangen var fantastisk, kjærlighetsbombarderingen fantastisk. Vi bodde i en liten landsby, og snart var vi en del av husgruppene over hele byen, og ble invitert over alt.

Snart begynte ting å virke litt forvrengt. Menigheten hadde to pastorer, og en av dem var ganske rar, gikk opp og ned i kirken og stoppet foran folk, så på dem lenge og tok dem fram for å ydmyke dem offentlig. Da han begynte å gå rundt, prøvde alle å gjemme seg bak noen andre eller se ned, i tilfelle han ville skille ut en person og fortelle hele livshistorien til den uheldige og profetere høyt om vedkommende.Pastoren hadde en “åpenbaring”om at noen hadde sex før ekteskapet, og så direkte på et par som satt i galleriet. De forlot kirken, giftet seg og kom aldri tilbake.

En kvinne pleide å gå til menigheten hver morgen for å sende djevelen bort fra hvert sete. Hun lagde en forestilling ut av det. Det var ganske skummelt å høre gråt og skrik hver søndag morgen. Min sønn ba da ofte om å få dra hjem, og til denne dagen har han en dyp aversjon mot den slags menigheter.

Selvfølgelig var det folk som falt ned på gulvet overalt hver søndag. Jeg gjorde det aldri, men jeg ble dyttet. Jeg motsto. De mange gjestetalerne elsket å profetere , og de elsket også et kirkegulv dekket av mennesker.

Menigheten trodde oppriktig at de var den menigheten som virkelig var på vei et sted , forskjellig fra de andre menighetene rundt. Vi pleide å se ned på folk som forlot menigheten, som om de hadde mistet sin frelse.

Det var rare ting som skjedde, som da pastoren forrettet i et bryllup så fikk han en plutselig “åpenbaring” om at ekteskapet ikke ville gå bra, og han sa det til alle gjestene og det stakkars paret som var iført bryllupsklær foran alle. Tenk deg, han fortalte dem på bryllupsdagen at de ikke kom til å være gift lenge. En merkelig ting i denne menigheten var det utrolige antall skilsmisser.

Vi hadde besøkende som var veldig opptatt av Dominionisme. Hele menigheten ble involvert i doktriner som ikke har noe å gjøre med Bibelen, som områdebønner , nedrivning av festninger og Rhema ord . Det var ingen omtale om endetiden, Israel eller det andre komme.

Folk mottok “bilder” hver søndag morgen og kveld, og gikk til mikrofonen for å dele bildene, drømmene og visjonene. En mann trodde at ting ville bli slik han ønsket dersom han så noen spesielle tall på bilskiltene!

Jeg hadde mange spørsmål, men ingen å spørre dem om. Jeg følte at noe var veldig galt, men jeg elsket vennene vi hadde fått. Mine øyne ble til slutt åpnet når jeg leste en bok av Dave Hunt; Seduction of Christianity . Jeg kunne ikke stoppe å lese den boken før jeg kom til slutten, og det var som om ekte skjell falt fra øynene mine.

Etter denne opplevelsen besøkte vi andre menigheter som også var i samme kategori , i den ene ble vi fortalt at Den Hellige Ånd bare ville passere på venstre side i menighetslokalet ikke til høyre. Siden jeg satt på høyre side tok jeg vesken min og gikk, det var ikke noe poeng å bli værende der!

I dag bor jeg i et annet land og går ikke til noen menigheter lenger, men jeg elsker min Herre Jesus Kristus og studerer mye bibel profeti på nettet!

Slutt.

Her finner man litt informasjon om hva NAR er på Norsk: https://www.foross.no/aktuelt/nar-en-ny-apostolisk-reformasjon-2/

2 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere