Mai-Liss Hauger

69

Ut av NAR menigheten:Tom`s historie

Noen gang blitt lovet et spesielt “Ord fra Herren” under en vekkelseskonferanse? Eller en umiddelbar helbredelse av noen som befaler at Gud samarbeider? Det opplevde Tom for sju år siden i Canada. Toms erfaring med noen store navn New Apostolic Reformation opphøyer ga ham et unikt innblikk inn i hvordan disse såkalte mirakler virker.

Publisert: 27. sep 2017

Skrevet av Amy Spreeman den 13. februar 2017 i Discernment her :

http://bereanresearch.org/leaving-the-nar-church-toms-story/

Hun skriver “I denne serien ønsker jeg å ta lesere utover læreboken om hva den nye apostoliske reformasjonen er, inn i de personlige opplevelsene fra de som har vært der, og hva som skjedde da Gud åpnet øynene for sannheten

http://bereanresearch.org/testimonies-leaving-nar-church

 Oversatt til Norsk av publiserer og gjengitt offentlig her med full tillatelse i fra forfatteren.

Dette er Toms historie med sine egne ord:

En gang i rundt 2007 hadde jeg et interessant møte med forløperen til den nye apostoliske reformasjonen, Che Ahn , leder av HIM (Harvest International Ministries.) Jeg reiste med et team fra Harvest Ministries International (KHMI) fra Kitimat, BC, Canada og vi ledet tilbedelsen på en konferanse. Gjestetalerne inkluderte Bill Johnson, James Goll og Che Ahn i samme rom med salvede tilbedelsesledere som Brian Johnson, Keith & Sanna Luker, Heather Clark og “profetinne” Stacey Campbell.

Vi var nettopp ferdig med et utmattende seriesett med intens tilbedelse og publikum ble pumpet med forventning på grunn av stemningen vi hadde skapt med vår musikk. Vi var veldig manipulerende på den måten og jeg føler fortsatt et behov for å omvende meg i fra det.Vi ble lært at vi faktisk kunne skape en atmosfære som gjorde det lettere for Gud å bevege seg blant oss ... og jeg trodde det.

Uansett , Che Ahn gikk på scenen og begynte å kalle ut “ord av kunnskap” som “Jeg føler at det er en kvinne i rommet som har eller har hatt noe slags” hudproblem “som opplever et mirakel akkurat nå.” Det var god respons fra folkemengden og en kvinne med stjerner i øynene hoppet opp framfor alle og ristet på hodet mens hun så “drukken” ut. Hun hevdet at hun hadde hatt et arr som nå var borte. På det tidspunktet trakk hun opp skjortemuffen for å avdekke at hun faktisk ikke hadde et arr der.En annen kvinne kom for å fortelle om hvordan en dårlig tatovering hadde blitt mirakuløst borte. Hun sa at det var et “dårlig ord” i det, men at Gud hadde dekket det dårlige ordet med Hans kjærlighet, og sikkert nok, viste hun oss alle en tatovering uten dårlige ord .

Ingen rundt meg syntes å vite hvem disse unge kvinnene var, og selvfølgelig hadde vi ingen måte å vite om det var noe som faktisk var noen feil med dem i utgangspunktet. Jeg spurte ikke. Jeg ville ikke bli sett på som noen som prøver å forårsake tvil.

Interessant, på en tidlig økt dagen før, hadde en gammel kvinne svart på alterkallet gitt av Bill Johnson eller James Goll . Da denne kvinnen kom til mikrofonen, fortalte hun om hvordan hun ønsket å danse med mannen sin, men at hun ble forhindret i å gjøre det på grunn av lammende, artrittisk smerte og avhengighet av rullatoren som hun brukte. En evangelist ba for henne på en veldig intens måte og da erklærte, nei ... Han KOMMANDERTE at Gud skulle gi henne nye ben.

Senere den kvelden så jeg den gamle kvinnen med sin mann. Jeg satt nær baksiden av rommet, og jeg snudde meg mot personen ved siden av meg og utbrøt hvor fantastisk det var å se denne kvinnen danse. Personen ved siden av meg var tilfeldigvis medlem av kirken som konferansen ble holdt på, og jeg var litt overrasket da hun sa: “Å, det er Elsie. (ikke hennes virkelige navn) Hun blir helbredet på alle disse konferansene. Jeg humret litt og sendte inn den informasjonen i hodet mitt et sted ved siden av stedet der jeg hadde innlevert kunnskap om andre som jeg visste hadde løyet for å trekke oppmerksomheten til seg selv eller for å prøve å passe inn med de “trofaste og salvede” . Det er visse mennesker som bare virker for svake til å avsløre. Du får følelsen av at hvis du avslørte dem , kunne de miste sin tro på Gud og falle for et forsøk på å begå selvmord eller noe.

Uansett, tilbake til Che Ahn som nettopp hadde sagt: “Nå gjør Gud mirakler for små barn med hudproblemer. Hvilket etterlater det ganske vidt åpent her i British Columbia, hvor det til enhver tid er mange barn som har noen form for utslett, insektbit eller allergi. Che fortsatte: “Alle som har et barn med et hudproblem, kommer til å motta et mirakel. Kom for å få forbønn. “Vel, tilfeldigvis var mitt 2 år gamle barnebarn med oss, og hun hadde kommet ned med et tilfelle av “ slap-cheek “ , AKA; 5. barnessykdom, som er som meslinger eller kusma el.l. Så jeg tok henne opp til forsiden med alle de andre som kom fram for bønn. Jeg ventet tålmodig i nesten en og en halv time fordi han bablet lenge om alle de miraklene han hadde sett andre steder. Mikenzie, barnebarnet mitt, var veldig utålmodig og slo seg vrang , som kan forventes fra en som er 2 år. Che kunne lett ha avsluttet oppstyret ved å legge hendene på barnet og be for henne, men av en eller annen grunn ville han bare ikke gjøre det. Han syntes faktisk å unngå henne ... og meg. Når jeg ser tilbake på det nå, tror jeg det var fordi hennes utslett var ganske synlig, og han hadde egentlig ingen tro på at et “mirakel” skulle skje akkurat da og der, og det ville sette ham i et dårlig lys.

Che lot oss vente ... og vente. Han håpet vi ville gi opp, men vi ble værende. Til slutt ga han et slags “nikk” til møteverten for å la oss nærme seg ham. Jeg samlet Mikenzie opp i armene mine og gikk frem, spent og håpet at mitt lille barnebarn skulle få et MIRAKEL. Men da jeg kom dit, dekket Che mikrofonen og hvisket til meg: “Har du et vitnesbyrd?” Jeg svarte med den roligste, vennligste stemmen jeg klarte å få frem: “Ikke ennå, men så snart du ber for barnet og hun er helbredet, får jeg et . “Og jeg mente det også. Jeg trodde virkelig i det øyeblikket at denne Che Ahn-mannen faktisk helt sikkert hadde en spesiell salvelse som kom til å helbrede barnet. Jeg kom raskt tilbake til virkeligheten når han hviskende sa med mikrofonen tildekket: “Vi ber ikke for de syke akkurat nå, vi tar bare vitnesbyrd.” Da ble jeg faktisk litt sint, men jeg måtte undertrykke den følelsen. Han hadde bedt for alle slags mennesker som kom frem med klager på plager som ikke var synlige. Ærlig talt, det var alt jeg kunne gjøre for å ikke kunngjøre til mengden hva han hadde hvisket til meg. Men igjen gjorde jeg ikke eller sa noe. Jeg gikk bare tilbake å satte meg.

For noen mennesker som er svært nær meg, var denne konferansen og hele scenen ( frykter jeg) nok til faktisk å få dem til å miste sin tro alle sammen. Noen av disse menneskene følger ikke lenger noen slags “tjeneste” nå, og noen går ikke engang til en kirke. Dette er noe som bekymrer meg veldig. Å tro at jeg kanskje hadde vært en del av noe som kan ha forårsaket at folk jeg elsker, folk i min egen familie, mistet sin tro på Jesus Kristus, gjør meg mer enn bekymret. Det veier tungt på hjertet mitt og gjør meg veldig trist. Men jeg vet at Jesus har disse menneskene i hans bok og at de ikke vil gi opp Ham ... eller rettere sagt, Han vil ikke gi opp dem.

Senere den kvelden, da vi samlet oss på bussen for å kjøre til hotellrommene, prøvde jeg å uttrykke min bekymring for bussjåføren, som var og fremdeles er (så vidt jeg vet) en eldste i Harvest-kirken. Men han avviste meg med at han ikke ville diskutere dette foran resten av “laget” for at deres tro ble utfordret eller det ville så tvil hos dem. Så forlot jeg det da, men denne hendelsen var en av de hendelsene som endte opp i at jeg skulle forlate NAR-bevegelsen.

Hvis du “sitter under” Che Ahns tjeneste, (eller noen av disse NAR-folkene), oppfordrer jeg deg sterkt til å sjekke dem ut veldig godt som en god Berean ville. Be om å se dokumentasjon fra leger og tannleger om alle de mirakler de hevder til fordel for sin tjeneste. Men ... pass opp. Fordi hvis du stiller for mange spørsmål, vil du bli satt ut av sirkelen og merket som en “frafallen” eller verre, en “splittende person” ... som egentlig ville være det beste for deg.

Du må komme vekk fra disse bevegelsene og bare tro på EVANGELIET. Mine venner, hvis du er en kristen, vær så snill å vite at evangeliet ikke er at Jesus Kristus led en forferdelig smertefull død og ble oppreist fra døden slik at du kunne få dine sykdommer, uvaner og det du er opphengt i tatt bort i dette livet for å aktivere ditt beste og mest målrettede liv nå.

EVANGELIET er veldig enkel. Du (og jeg) er født i synd og er ikke i stand til å leve opp til Guds lov. Men Jesus, som er perfekt, var i stand til å leve opp til den loven, og dermed kunne Han gi et perfekt offer til Gud Faderen. Han ble dermed vår rettferdighet, vår helliggjørelse for en Gud hvis dom er perfekt i rettferdig vrede. Men på grunn av dette perfekte offeret utøver Gud sin NÅDE ved ikke å gi oss den straffen vi fortjener, og ved å gi oss den velsignelsen vi ikke fortjener.

Hvis du skal til kirken og delta på kristne konferanser med ideen om at du skal bli velsignet av Gud med en spesiell tjeneste i det livet du har nå på grunn av “godheten” du har klart å skrape sammen eller fordi du er i stand til å gi penger så tar du faktisk helt feil. Det rikelige liv som er lovet på grunn av Jesu Kristi offer, refererer til det evige liv som våre ånder nyter i Guds nærvær i himmelen. Gled deg for at Han er oppreist ... Han er reist opp.

Slutt.

 På denne nettsiden finner du bra  informasjon på Norsk om hva NAR er:

https://bibelogtro.wordpress.com/2016/11/29/new-apostolic-reformation-nar-falsk-laere-som-sniker-seg-inn-i-vare-menigheter/

5 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg

Mest leste siste måned

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere