Verdidebatt

På vei til en sen død

Trusselbildet om krig er lite sammenlignet med den evige krigen i vår tids samfunnFLÅTT KNÅTT og VIRUS

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Trusler om sjukdom å død ligg som ett mørkt teppe over den vestlige jordkloden.

Radioen er full , Tv er full , sosiale media er full og ikke minst..postkassa renn over av trusler om vår høyst personlige dommedag , da en skal stå skolerett .

Skremmende scenarioer med smertefull sykdom og sørgelige endelikt er ikke bare dagligdags , men vi blir pepra pr minutt.

Samtidig som vi fremdeles hedrer Nils på Bua som tråkket over oppi fjellheimen der han har bodd aleine med en ku i siste 45 årene .Dro ett tre ut av lilletåa aleine og smidde seg tursko av drivved på noe forferdelig resten av oss menneskeheten har gjort, og hverken har hørt eller sett innsia av ett vinmonopol ,dametruse eller toropose i hele sitt liv ,og runda 122 i våres, blir vi inndoktrinert med hvor farlig det vi selv gjør er, og hvordan vi skal endre oss ,jogge til legen , sette vaksiner og omtrent ete hele frukttrær , daglig .

10 000 skritt om dagen er redusert til 8000.
Tilogmed jeg gikk på meg overbelastningsskade .
5 frukter og grønnt daglig gir diare , så de er redusert til 4.
Dette da i tillegg til kosttilskudd , vitaminer OG tran ?

Sannsynligheten for å dø av noen mangelsykdom er da liten , men at kroppen skal få seg en trøkk begynner bli overhengende.

Media er fulle av alt en kan dø av.
Likefullt er det etterhvert mer akseptert at man skal dø.
Eller, at andre dør.
For av en eller anna grunn har begravelser kommet på topp ti begivenheter vi gjerne går på igjen.

Ikke bare bli man verdens snilleste av å dø , men du verden å mange venner en hadde.
Jeg vil tro at ettersom kosmetikkaspektet av våre liv tar enda mer overhånd , vil man mer og mer gå tilbake til skikken med likvake , åpen kiste og likskue.
Synd å ikke kunne vise frem sin plettfrie hud, rettopererte nese og silikonbrøst også i døden.

Og kista ?
Selvsagt en Extra Small en.

Flue er farlig , flått er farlig , der finnes 8000 viruser av mer eller mindre virkning som gir uhelbredelig omfang , de fleste fra Asia , noen fra Afrika , noen sikkert muslimske -alle vil til Norge selvsagt.

Sukker er fetende, sukkererstatninger kreftfremkallende , smør gir hjerteinnfarkt mens plantefett inneholder rester av ulikt opphav som gir sykdommer.
Fisk er fult av tungmetall , sau av bequerell , hesten spiser vi ikke og maten en får på butikken er triksa med til det ugjenkjennelige.

Egg har i årrekker vært nei mat fordi det gir økt kolestrol og er en tikkende bombe å regne, nå er egg bortimot det sunneste en kan få i seg.
Helst rått, sammen med proteinpulver , så en kan få mere muskler som tar seg ut...men ikke kan bruke til noe , da ryker jo ryggen tvers av.

Jeg er møkklei av å bli truet på livet hver eneste dag , mange ganger om dagen av industrier og myndigheter som vet mitt beste.
Mitt behov for å bli 120 ...men husker bare de 80 første er veldig lite.
Å dø kjernesunn , i min livs form , sjukdomsfri og rynkefri å ligge i en kiste størrelse xs ,fremdeles påmontert skritteller er intet mål

Å kister kommer i alle størrelser

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt