Kjell Bjarne Sandvik

19

Regnbuen Guds tegn til oss Hans Barn!

Publisert: 27. aug 2017  /  572 visninger.

 Regnbuen Guds pakt mellom all skapningen og Gud!

Guds pakt og løfter til oss mennesker er ufravikelige, Selv Gud kan ikke fravike denne åndelige forordningen. Om Gud skulle fravike, avskrive disse forordningene, ville det være ensbetydende med at Han avskrev og fravek Seg Selv.
Bibelen sier: 1. Moseb. 9: 13. Min bue har jeg satt på skyen, den skal være tegn på en pakt mellom Meg og jorden.
Regnbuen er ikke et hvilket som helst tegn, selv om det er et faktum at okkulte bevegelser har tatt regnbuens farger i bruk i sine loger, og mange brukerregnbuen som logo på forskjellige, uverdige og nedbrytende virksomheter. Noe som ikke hører hjemme på det bibelsk identiske nivå. Regnbuen er et symbol, et tegn, et merke, et segl, på Guds pakt mellom jorden, jordens beboere og Ham, Gud Selv, på at jorden aldri mer skal straffes ved en vannflom! Amen!

Et utdrag fra en artikkel skrevet av en nyervervet Face book venn som jeg stiller meg bak.
Artikkelforfatteren skriver at Regnbuen er ikke et hvilket som helst tegn selv om det er et faktum at okkulte bevegelser har tatt regnbuens farger i bruk i sine loger, og mange bruker regnbuen som logo på forskjellige, uverdige og nedbrytende virksomheter. Det får i alle fall meg til å forstå at dette er et verk av den onde og at han vil nyttiggjøre seg til fulle den forvirringen den skaper. Ved å få oss til å fokusere på alle disse organvisjonene blir vår oppmerksomhet dradd bort ifra at dette er en hellig pakt mellom Gud og alle oss mennesker som blir trampet på. Det skulle være den største selvfølgelighet for en troende å gå i tog under reinbuens farger men den onde har klart å kuppe reinbuen og gjort den til sitt banner og er blitt et tegn på synd. Et banner som tråkker på Guds løfte og ord å det får konsekvenser for oss troende.

Løftet står fast men spillereglene er blitt litt forandret kan en vel si, det som var tegnet på en freds pakt er blitt et symbol på ondskapen i verden, det får konsekvenser. En kategori i den gruppen er de homofile og lesbiske å som nå er på full fart inn i den Norske Kirke med like rettigheter som vanlige heterofile. Nå har nå mitt forhold til DNK vært heller laber helt siden 12-13 års alderen men etter jeg blei frelst i 79 har det for meg vært en død kirke.

Ganske tidlig gav Gud meg en oppgave og studere dåpen og det tok meg igjennom GT, NT og kirkehistorien og siden har den bare vært et substitutt til den Originale Guds Menighet.

Siste spiker dro jeg ut etter jeg begynt beskjedent å vitne, nei måtte ikke komme her for de var både konfirmert og døpte så de hadde alt i orden. Dette begynte virkelig å plage meg og jeg begynte å tenke på far og mor er de virkelig frelste for det var ikke et Guds Ord hjemme unntatt Julaften. Fikk en bekreftelse av far etter en historie han fortalte at jo de var nok frelste men den slo bare fast att det går an å bli frelst om en bare er en kirkegjenger også.
Men hva med alle de som går ikring og tror de er frelste bare de er barnsdøpte og konfirmert, nei for i dagliglivet fornekter de å da er de det heller ikke.
Men nå er siste sjanse til å komme seg ut er du en troende, Jesus kommer snart for å hente sin brud er du da i åndelig live. Endetidens urenheter er på full fart inn i våre kirker og krever like rett med de troende og mange plasser er de alt kommet inn. Som troende har du ingenting å hente der lengre og kommer Jesus igjen mens du er sammen med de ser Han ingen forskjell for advarslene har vært så mange at Han tar det forgitt at du står på deres side å bare drar og du blir bare latt tilbake sammen med dem, du må velge for Gud har forlatt DNK for lenge siden. Logisk når synden kommer inn flytter Han ut, nådetiden renner snart ut sett deg ikke i en posisjon slik at du blir igjen er det Himmelen du vil ha til ditt neste HJEM.

 

2 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Sverre Olsen

1 innlegg  995 kommentarer

Slapp av

Publisert over 2 år siden
Kjell Bjarne Sandvik. Gå til den siterte teksten.
Men nå er siste sjanse til å komme seg ut er du en troende, Jesus kommer snart for å hente sin brud er du da i åndelig live. Endetidens urenheter er på full fart inn i våre kirker og krever like rett med de troende og mange plasser er de alt kommet inn. Som troende har du ingenting å hente der lengre og kommer Jesus igjen mens du er sammen med de ser Han ingen forskjell for advarslene har vært så mange at Han tar det forgitt at du står på deres side å bare drar og du blir bare latt tilbake sammen med dem, du må velge for Gud har forlatt DNK for lenge siden.

Jeg vil anbefale folk å slappe av...  Det er nok best å være sovende, det har jo historien vist oss. Det er litt strevsomt å leve opp til alle disse disse spådommene om endens nærhet, men de som sover bryr seg ikke. De bare gjesper litt når man hører disse advarslene som kommer og går i takt med hvordan tidene skifter. Ja, lykkelig er den som sover.

I to tusen år har man spådd  at apokalypsen er nær, men man farer vil fordi man ikke kjenner skriftene.... Åpenbaringsboken ble jo ikke skrevet til oss som lever nå, men til menigheten den gang boken ble forfattet, da av en eller annen Johannes fra Patmos. Den har nok vist seg å være en smule upålitelig.

Ellers er det bra at regnbuen kan brukes til noe positivt. Det er jo ikke sååå trivelig å minnes at størstedelen av jordens befolkning ble utryddet av en vred Gud?


Kommentar #2

Kjell Bjarne Sandvik

19 innlegg  667 kommentarer

1 Tess 5:

Publisert over 2 år siden
5Men om tider og tidspunkt behøver vi ikke å skrive til dere, brødre. 
2 For dere vet godt at Herrens dag kommer som en tyv om natten. 
3 Når de sier: «Fred og ingen fare», da kommer plutselig undergangen over dem, brått som veer over en kvinne som skal føde. Og de skal ikke slippe unna. 
4 Men dere, brødre, er ikke i mørket, så dagen skulle overrumple dere som en tyv. 
5 For dere er alle lysets barn og dagens barn; vi hører ikke natten eller mørket til. 
6 Så la oss da ikke sove som de andre, men våke og være edrue. 
7 De som sover, sover om natten, og de som drikker seg fulle, gjør det om natten. 
8 Men vi som hører dagen til, la oss være våkne, ha tro og kjærlighet som brynje og håpet om frelse som hjelm. 
9 For Gud har ikke bestemt oss til vrede, men til å vinne frelse ved vår Herre Jesus Kristus. 10
Han døde for oss for at vi, enten vi våker eller sover, skal leve sammen med ham. 11 Derfor må dere oppmuntre og oppbygge hverandre, som dere også gjør.

Ja sov du det er ditt valg men da har du selv bestemt ditt bestemmelsessted. 
    
Kommentar #3

Dag Løkke

10 innlegg  2331 kommentarer

Vi kan sove trygt om natten

Publisert over 2 år siden

Vi kan trygt sove når Jesus kommer tilbake. Alle de ti jomfruene i lignelsen gjorde det. Det var oljen på lampen som var viktig. Vi skal heller ikke skremme noen med et annet "bestemmelsessted". 

Vi undervurderer også Jesus om vi tror at han ikke vil kjenne oss igjen, Eller at han kan ta feil av oss. Jesus er Gud - og han har all makt og all kunnskap. Han elsker oss også med den største kjærlighet. Derfor kan vi være trygge på Jesus. Vi vet ikke når han kommer tilbake. Men vi vet hvem han er.      

Kommentar #4

Kjell Bjarne Sandvik

19 innlegg  667 kommentarer

Matteus 25!

Publisert over 2 år siden

Da skal himmelriket være likt ti brudepiker som tok lampene sine og gikk ut for å møte brudgommen.  2 Fem av dem var uforstandige, og fem var kloke.  3 For de uforstandige tok med seg lampene sine, men ikke olje. 4 De kloke tok med olje på kannene sine sammen med lampene.  5 Da det trakk ut før brudgommen kom, ble de søvnige og sovnet alle sammen.
     6 Men ved midnatt lød et rop: «Brudgommen kommer! Gå og møt ham!»  7 Da våknet alle brudepikene og gjorde lampene sine i stand.  8 Men de uforstandige sa til de kloke: «La oss få litt av oljen deres, for lampene våre slokner.»  9 «Nei,» svarte de kloke, «det blir ikke nok både til oss og dere; gå heller til kjøpmannen og kjøp selv!» 10 Mens de var borte for å kjøpe, kom brudgommen, og de som var ferdige, gikk sammen med ham inn til bryllupet; og døren ble stengt. 11 Senere kom de andre brudepikene og sa: «Herre, herre, lukk opp for oss!» 12 Men han svarte: «Sannelig, jeg sier dere: Jeg kjenner dere ikke.» 13 Våk derfor, for dere vet ikke dagen eller timen.

Oljen har unektelig med vår lydighet til Ordet og vårt hjerteforhold til JESUS å gjøre, mange vil gjerne være kristne og tror de er det men for mange er/blir det en tro uten gjerninger og det sier Ordet er en død tro. Mange spiser bare det mate andre gir dem og mye som blir servert i dag gir lite olje, mennesker som er flink til å ta til seg Ordet og gjør som det sier produserer mye Olje men slurver en med både maten og gjerningene blir det produsert lite olje. Jesus sier selv den som tror og blir døpt skal bli frelst det er inngangsbilletten til å få pantet DHÅ på vårt borgerskap i Himmelen. Mange gjør nettopp det men like mange går Luthers vei med barnedåp og konfirmasjon å mange av de igjen får ingen korreksjon i livet for de er lite eller ingenting i Ordet selv men svelger rått det andre forkynner de og misser det Ordet sier skal følge de som tror. Slik tilstanden er i dag bør begge sider skjerpe seg jeg vet ikke men kanskje unnfallenhet er like skadelig som uvitenhet.

Kommentar #5

Dag Løkke

10 innlegg  2331 kommentarer

Avsluttende kommentar

Publisert over 2 år siden

Du startet to tråder om samme tema med én dags mellomrom. Jeg tror vi har debattert ferdig på den andre tråden. Derfor takk for samtalen på begge, og god helg! 

1 liker  

Mest leste siste måned

Noen bør skamme seg
av
Espen Ottosen
16 dager siden / 5173 visninger
Kreftens krigsmetaforer
av
Aud Irene Svartvasmo
14 dager siden / 3711 visninger
Ingen skal leve med skam
av
Tor Håkon Eiken
15 dager siden / 1261 visninger
Nå må vi stå sammen
av
Berit Hustad Nilsen
10 dager siden / 1125 visninger
Skal vi forby det vi ikke liker?
av
Paul Leer-Salvesen
10 dager siden / 951 visninger
Hva nå, Etiopia?
av
Ragnhild Mestad
3 dager siden / 901 visninger
Ungdomsrus: Vi må handle nå!
av
Pernille Huseby
20 dager siden / 895 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere