Verdidebatt

Islamsk terror er ikke dementert.

Er det dette media ønsker ?

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Islamsk terror er ikke dementert.


Det kan se ut som om Koranens vers om bekjempelse av vantroende/dem som ikke tror på Allah er vers som ikke vil bli dementert.
Det er gjentatte ganger stilt spørsmål til troende muslimer omkring dette. Koranen har utallige vers som viser til bekjempelse av dem som ikke tror på Allah. I en slik sak burde det være enkelt å dementere dette. Det å si at dette tror jeg ikke på er, blir dessverre vanskelig for dem.

I en slik situasjon kan det virke som om Koranen anviser til terror som vi ser i Europa i dag. Denne utviklingen med terror skaper frykt blant folk. Det ser vi helt klart på feriereiser til muslimske land. Tyrkia er hardt rammet av dette. Det er ikke tvil om at terroren skaper fortvilelse og raseri. Terroren har vist seg nå i alle land i vår nærhet. Den kommer her også. Noe annet er å lure seg selv.

Er vi feige?


Det kan se ut som om media bevisst ikke vil ta opp spørsmålet om terror. Terror har vært rettet mot en rekke forlag og aviser som har fått trykket tegninger og skrevet bøker om Islam. Terroren har satt sitt preg. Er det så at vi skal gi opp av den grunn. Er det så at bare ikke terroren rammer meg så kan den få skje? Er vi så feige?
Dette må media svare for. De bør også svare for hvorfor de aldri går i dybden for hvorfor det er terror.

Ja, hvorfor har vi terror?

Terror er knyttet til Koranen, la det ikke være tvil om det. Det må heller ikke være tvil om at det er ingen light muslimer eller det media snakker om moderate. Hadia Tajik sa det tydelig her på Vd. Hun var ikke light muslim, hun var muslim. De tror på sin Koran, la det være sagt. Det må vel sies her at apostasi altså konvertering ikke er lovlig og kan avstedkomme dødsstraff. Det må også legges til at det å sende vedkommende på Koranskole i sitt hjemland er også en trussel for dem.


I denne setting at media ikke vil gripe fatt i spørsmålet om hvorfor, er det dessverre bare en mulighet igjen når terroren viser seg utenfor stuedøren og det er å flykte/flytte.
Er det dette media ønsker ?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt