Verdidebatt

KrF har skutt seg selv i foten

ved å ikke bruke politisk makt til hjelp for saker det alarmeres om i media.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Siste nytt på den fronten er funnet av en 1000 ganger økning av gift i meitemark som har spist kloakkslam. NRK nettavisen i dag 22.juni. Seniorforsker Erik J. Joner ved Norsk institutt for bioøkonomi.Forskere mener bruken av miljøgifter i hjemmene våre ødelegger miljøet. Der nevnes miljøgifter fra blant annet såpe,tannkrem og deodoranter.Alt vi bruker i vaskerommet ender sammen med kloakk,enten i havet eller som slam på et jorde."110 000 faremerkede midler gjennom kloakknettet."Og hva med virkningen på folkehelsen ?

Anbefaler å lese hele artikkelen på NRKnettavisen selv.

Konserveringsmidlet MI(en forkortelse) er advart mot av Forbrukerrådet. Det finnes i såpeartikler,også i oppvaskmiddelet ZALO.Selv bruker jeg merket ECOVER som er ren såpe.Det er flere produkter på markedet som er ren såpe,men de finnes ikke i de kjente dagligvarebutikkene. En bekjent ,som jeg hadde tipset om ECOVER,besøkte kjente i Dubai i påsken.I det hjemmet fant hun merket i såpeartiklene på bad og i kjøkken.Det er et internasjonalt kjent produkt.

Jeg er klar over at noe av tilsetningspolitikken har med EU å gjøre,men er egentlig det noen unnskyldning for politiske partier som lar det skure og gå ?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt