Verdidebatt

Politikere og presteskap feirer amoralsk adferd

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

"Sex og samfunn" forteller på sine nettsider hva undertegnede har sagt og skrevet i en årrekke, til motsigelse fra mange: Menn som har sex med menn (MSM) er en sammensatt gruppe, bestående av homofile og bifile, ja, men også heterofile (og pedofile, men sistnevnte gruppe er ikke nevnt). Undersøkelser fra USA og Storbritannia viser at mellom 30-60 % av gruppen MSM, definerer seg selv som heterofile. Det er mulig at Norge har et stykke igjen før de tangerer det høyeste prosenttallet, men kanskje ikke så mange år; usedelig adferd - kalt frihet - aktes nå som en menneskerettighet, anerkjent gjennom Norges lovverk og finansiert over Statsbudsjettet. Også biskoper i Den norske kirke, som har brutt sitt løfte om forkynnelse av lov og evangelium, godkjenner syndig livsførsel hos presteskapet og tilbyr de som ønsker å leve skeivt, skeive eller ikke, velsignelse og vielse. Kirkelige og politiske myndigheter er også representert i homoparader med innslag av grov usømmelighet. Pornografi er blitt manges bibel.

Fornuftens død

De ansvarlige for utviklingen i Norge får tåle undringen: Er sunn fornuft en saga blott, ettersom usedelig adferd blir kalt "frihet" og tatt inn i lovverket? De siste førti årenes utvikling har ført til et samfunn som stadig blir sykere, både i overført og bokstavelig betydning. Den seksuelle "friheten" har resultert i betydelig økning av kjønnssykdommer, som har resultert i mange dødsofre. Jeg nevner noen seksuelt overførbare infeksjoner (SOI); syfilis, gonoré, hepatitt B, hiv/aids og klamydia. Ingen av disse spres gjennom samliv mellom én mann og én kvinne i et trofast livslangt forhold. Derfor kan man konkludere: Likekjønnet sex og utroskap, ja, alle former for hor, er helsefarlig og nedbrytende, ikke bare for de praktiserende selv, men også for familiene - og ikke minst barn. Og "Sex og samfunn" nevner at cirka én prosent av alle dødsfall i forbindelse med et samleie, skjer under utroskap.

Kvinner også

Også i gruppen kvinner som har sex med kvinner (KSK), definerer mange seg som bifile, heterofile eller annet. Det vil si at lesbiske kvinner også har sex med menn, fast eller sporadisk, og mange av disse lever i ekteskap/samboerskap med en mann - og har barn.

Utukt og sykdommer

I 2016 ble det i Norge diagnostisert 188 tilfeller av syfilis; 80 % av disse tilhørte gruppen MSM. Siden 2009 har det vært en økning av syfilis-smittede på hele 162,3 %. Forekomsten av gonoré økte i 2016 til 1096 tilfeller, mot 851 i 2015. Antall registrerte gonoré-tilfeller er nå det høyeste på tjuefem år. Økningen er størst blant MSM, og i denne gruppen særlig fra 2010. Antall heteroseksuelt smittede kvinner, er (tre-)firedoblet på få år. Tallet på akutt hepatitt B-tilfeller gikk noe ned i 2015, mens antall personer med kronisk hepatitt B økte, og de fleste var i gruppen MSM.

Hiv/aids

Den alvorligste følgen av fri sex-aktiviteter, er hiv-infeksjonen/aids, som har krevd mange liv, også i Norge. Den klart høyeste konsentrasjonen av smittestoffet finnes i sæd, og viruset ble først oppdaget hos MSM-personer i USA (1981). Globalt regner man at i perioden 1981-2016, har mer enn 25 millioner mennesker utviklet aids og avgått ved døden. Bare i 2005 døde mer enn 570 000 barn som var påført smitte (overført ved fødsel hos smittet mor eller ved amming). Man kan også bli smittet ved overføring av blod fra personer som er bærere av viruset.

Merkbare økninger

I 2016 var det 6064 hiv-positive i Norge. Ti av tolv kvinner ble smittet av sin faste partner; det vil si - på grunn av mannens eller kvinnens (tidligere) forhold/utroskap. På tross av en liten nedgang i 2016, har antall hiv-smittede likevel økt merkbart på 2000-tallet, særlig i gruppen MSM. Når det gjelder klamydia-smitte, har tallet vært stabilt høyt gjennom en rekke år. Det oppdages rundt 20 000 tilfeller årlig; i 2005 var tallet 25 207; 90 % skyldtes seksuell kontakt, særlig analt "samleie" (MSM).

Skamløspris?

"Sex og samfunn" skriver på sine nettsider at nordmenn er verdensmestre i å ha tilfeldig sex. Det er sannelig ingen rekord å skryte av. Men også i 2017 skal Skamløsprisen utdeles. Den gis til en person "som har bidratt til å fjerne fordommer og skam knyttet til seksualitet". Ingen behøver å spekulere på hvem som tilhører gruppen/e som anses for å være mest befengt med fordommer angående "fri" seksualitet; kristne som holder frem Bibelens bud som det rette og sunne, havner nok i den kategorien; og det gjør vel også muslimer som misliker norsk seksualumoral. For dagens Norge befinner seg i et amoralsk kaos; en samfunnstilstand som gjerne kan betegnes som "syk" - og smittsom. Smitten har da også, som nevnt, infisert Kirken og mange kristne menigheter. Den gode medisinen: Ekteskap mellom én mann og én kvinne, ansvarlighet, troskap, og normal seksualitet, vil man ikke lenger høre snakk om. Men konsekvensene av promiskuiteten, er jo et klart bevis på at Bibelens Gud lever, at Hans lover ble gitt til folkets beste - og at Jesus Kristus forkynte sannheten. Og ja, bare Gud ved Kristus kan tilgi synd, rense mennesket fra urenhet og gi kraft til å leve et nytt, rent og ansvarlig liv.

Dyr "frihet"

Forkastelsen av Guds Ord har kostet samfunnet dyrt, både åndelig, moralsk og økonomisk. Hor, utroskap, oppløste hjem og pervers sex er ødeleggende for folks ånd, sjel og kropp - og barns livskvalitet; men fører også mange ut i et økonomisk uføre - som må dekkes over Statens budsjett. Mennesker som lever i pakt med Guds Ord, har spart samfunnet for milliarder av kroner. Den nye frihetsforståelsen rammer også landet demografisk; årlig drepes rundt 15 000 ufødte barn, de aller fleste av norske foreldre, mange unnfanget ved tilfeldig sex og i alkoholrus. Barnehager og skoler er heller ikke trygge arenaer; antall barn som blir misbrukt øker. Ca. 13 % av Norges befolkning har deltatt i gruppesex, og man behøver ikke å tvile på om også noen barn blir tvunget med på slike aktiviteter.

Men aktivistene fra LHBT-miljøet ønskes velkomne, både på gateplan, i barnehager og skoler - og de tilgodeses med millioner av kroner hvert år for å indoktrinere barn og unge - og voksne, til å tro at "fri sex" er lykken. Det er å håpe at den unge generasjonen avslører løgnene, og gir landet en fremtid hvor sømmelig og ansvarlig livsførsel igjen blir standard. Vi behøver en moralsk sterk nasjon for å møte tiden som kommer.

Kilder: FHI, NHI, MSIS, SSB, Sex og samfunn, Helsenorge, Wikipedia.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt