Oddbjørn Johannessen

166    13196

Spørsmål vedr. funksjonaliteten i VD

Jeg har etter omleggingen av VD flere ganger opplevd noen funksjonalitetsproblemer knyttet til posting av innlegg.

Publisert: 20. mai 2017 / 384 visninger.

Problemene har vært knyttet til følgende tre forhold:

1. Innlegg blir av en eller annen grunn dublert. Det gjeldre både mine egne og andres.

2. Jeg har gjentatte ganger opplevd at det ikke er mulig å redigere innlegg.  Feilmelding: "500 - det skjedde en feil".  Kommentarer har det vært uproblematisk å redigere.

3. Jeg får ikke lenger til å legge inn bilder i innlegg.  Er det ikke mulig etter omleggingen - eller er det noe jeg ikke har forstått?

Svar

Bli med i debatten!

Skriv gjerne ditt synspunkt! Du må være registrert med fullt navn, og innlogget for å delta. Sett deg inn i retningslinjene. Brudd på dem kan føre til utestengning.
Vennlig hilsen Sondre Bjørdal, konstituert religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv kommentar
Kommentar #1

Alf Gjøsund

125 innlegg  119 kommentarer

Publisert rundt 1 år siden

Hei, Johannesen, takk for tilbakemelding. Både bildemulighet og feilmelding ved redigering er en programmeringsfeil som vi ennå ikke har greid å finne årsaken til. Vi har ikke gitt opp. 

Et spørsmål om innleggene som blir postet to ganger: Jeg har oppfattet det slik at de faktisk er postet to ganger av brukeren – fordi vedkommende har fått feilmelding nr. 500, og dermed trodd at innlegget ikke ble postet første gang. Har du opplevd at innlegg blir dobbeltpublisert ved bare ett forsøk? 

Og et spørsmål om bildeposting: Får du fortsatt muligheten til å legge lenke til bilde? Hadde du muligheten til å laste opp et bilde tidligere? 

Svar
Kommentar #2

Oddbjørn Johannessen

166 innlegg  13196 kommentarer

Publisert rundt 1 år siden

Takk for svar!  Når det gjelder spørsmålet om jeg kan ha postet innlegget to ganger, er jeg usikker på om jeg i vanvare kan ha gjort det.  Jeg registrerte bare plutselig at det var dublert, og så oppdaget jeg at jeg to ganger hadde skrevet "Saudu-" i stedet for "Saudi-".  Jeg prøvde så flere ganger å korrigere dette innen redigeringsfristen, men fikk feilmelding 500 hver gang.

Det jeg nå lurer på, er om det rett og slett er dobbeltpostingen som hindrer muligheten for redigering, for etter at jeg hadde skrevet innlegget i denne tråden (som ikke ble dobbeltpostet), kunne jeg redigere en tastefeil uten at feilmeldingen kom opp.

Ad spørsmålet om bildeposting:  Ja, jeg får opp muligheten til å legge lenke til et bilde, men det forutsetter vel at bildet har en nettadresse?  Tidligere var det mulig å laste opp bilder fra egen PC.  Det kan man ikke lenger gjøre, så vidt jeg kan se.

Svar
Kommentar #3

Robin Tande

14 innlegg  3667 kommentarer

La meg benytte anledningen

Publisert rundt 1 år siden

Har erfart det samme som Oddbjørn. Akkurat hva som skjer er ikke så lett å si. Sent en kveld, en time etter at hadde postet en kommentar til Økland fikk jeg en e-post som sa at kommentaren var slettet som feilplassert. Så fulgte en orientering om at min brøde ikke ville føre til utestengelse. Det så ut som om det kunne bli tilfelle neste gang. Neste dag var kommentaren min fremdeles der. Senere fikk jeg slettet en dobbelpublisering som feilplassert, men uten "advarsel". 

Så er det denne søkefunksjonen. For meg er det meget beklagelig. Jeg må spare synet og har sviktende korttidshukommelse. Da var det så greit å kunne søke på setninger jeg husket. Det er jo så mye som kommer om igjen.

Så en kuriositet: Når jeg søkte på Robin pleide jeg og Haug å komme opp. Og kun oss to andre var heller ikke aktiv på Vd. Når jeg etter maltrakteringen av Vd søker på Robin kommer mange navn opp, men ikke mitt; mennesker som verken har innlegg eller kommentarer, ingen profil. Jeg tar det ikke som et hint om å forsvinne, bare litt løye som det heter her. Haug er der alltid, men jeg er i særklasse den mest aktive Robin

Svar

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere

Siste kommentarer

Per Søetorp kommenterte på
Sommer-refleksjoner: Identitetskrise, overgivelse og kristent liv
39 minutter siden / 805 visninger
Roald Øye kommenterte på
Demokratiets trusler – Trumps Amerika – bør vi være redde?
rundt 2 timer siden / 689 visninger
Njål Kristiansen kommenterte på
Viktig islamsk feminisme
rundt 2 timer siden / 71 visninger
Frank Andresen kommenterte på
Bibelsk økumenisme vs skjøgekirkenes falske økumenisme
rundt 4 timer siden / 891 visninger
Roald Øye kommenterte på
Et jødisk hamskifte i USA.
rundt 5 timer siden / 567 visninger
Eirik A. Steenhoff kommenterte på
Ramadan
rundt 6 timer siden / 132 visninger
Eirik A. Steenhoff kommenterte på
Bibeltime for politikere
rundt 6 timer siden / 2086 visninger
Åge Kvangarsnes kommenterte på
Norge på jumboplass.
rundt 7 timer siden / 267 visninger
Kjellrun Marie Sonefeldt kommenterte på
Bibeltime for politikere
rundt 7 timer siden / 2086 visninger
Les flere