Oddbjørn Johannessen

181

Spørsmål vedr. funksjonaliteten i VD

Jeg har etter omleggingen av VD flere ganger opplevd noen funksjonalitetsproblemer knyttet til posting av innlegg.

Publisert: 20. mai 2017

Problemene har vært knyttet til følgende tre forhold:

1. Innlegg blir av en eller annen grunn dublert. Det gjeldre både mine egne og andres.

2. Jeg har gjentatte ganger opplevd at det ikke er mulig å redigere innlegg.  Feilmelding: "500 - det skjedde en feil".  Kommentarer har det vært uproblematisk å redigere.

3. Jeg får ikke lenger til å legge inn bilder i innlegg.  Er det ikke mulig etter omleggingen - eller er det noe jeg ikke har forstått?

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Alf Gjøsund, religions- og debattredaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Alf Gjøsund

142 innlegg  128 kommentarer

Publisert nesten 2 år siden

Hei, Johannesen, takk for tilbakemelding. Både bildemulighet og feilmelding ved redigering er en programmeringsfeil som vi ennå ikke har greid å finne årsaken til. Vi har ikke gitt opp. 

Et spørsmål om innleggene som blir postet to ganger: Jeg har oppfattet det slik at de faktisk er postet to ganger av brukeren – fordi vedkommende har fått feilmelding nr. 500, og dermed trodd at innlegget ikke ble postet første gang. Har du opplevd at innlegg blir dobbeltpublisert ved bare ett forsøk? 

Og et spørsmål om bildeposting: Får du fortsatt muligheten til å legge lenke til bilde? Hadde du muligheten til å laste opp et bilde tidligere? 

Kommentar #2

Oddbjørn Johannessen

181 innlegg  13478 kommentarer

Publisert nesten 2 år siden

Takk for svar!  Når det gjelder spørsmålet om jeg kan ha postet innlegget to ganger, er jeg usikker på om jeg i vanvare kan ha gjort det.  Jeg registrerte bare plutselig at det var dublert, og så oppdaget jeg at jeg to ganger hadde skrevet "Saudu-" i stedet for "Saudi-".  Jeg prøvde så flere ganger å korrigere dette innen redigeringsfristen, men fikk feilmelding 500 hver gang.

Det jeg nå lurer på, er om det rett og slett er dobbeltpostingen som hindrer muligheten for redigering, for etter at jeg hadde skrevet innlegget i denne tråden (som ikke ble dobbeltpostet), kunne jeg redigere en tastefeil uten at feilmeldingen kom opp.

Ad spørsmålet om bildeposting:  Ja, jeg får opp muligheten til å legge lenke til et bilde, men det forutsetter vel at bildet har en nettadresse?  Tidligere var det mulig å laste opp bilder fra egen PC.  Det kan man ikke lenger gjøre, så vidt jeg kan se.

Kommentar #3

Robin Tande

17 innlegg  3738 kommentarer

La meg benytte anledningen

Publisert nesten 2 år siden

Har erfart det samme som Oddbjørn. Akkurat hva som skjer er ikke så lett å si. Sent en kveld, en time etter at hadde postet en kommentar til Økland fikk jeg en e-post som sa at kommentaren var slettet som feilplassert. Så fulgte en orientering om at min brøde ikke ville føre til utestengelse. Det så ut som om det kunne bli tilfelle neste gang. Neste dag var kommentaren min fremdeles der. Senere fikk jeg slettet en dobbelpublisering som feilplassert, men uten "advarsel". 

Så er det denne søkefunksjonen. For meg er det meget beklagelig. Jeg må spare synet og har sviktende korttidshukommelse. Da var det så greit å kunne søke på setninger jeg husket. Det er jo så mye som kommer om igjen.

Så en kuriositet: Når jeg søkte på Robin pleide jeg og Haug å komme opp. Og kun oss to andre var heller ikke aktiv på Vd. Når jeg etter maltrakteringen av Vd søker på Robin kommer mange navn opp, men ikke mitt; mennesker som verken har innlegg eller kommentarer, ingen profil. Jeg tar det ikke som et hint om å forsvinne, bare litt løye som det heter her. Haug er der alltid, men jeg er i særklasse den mest aktive Robin

Kommentar #4

Oddbjørn Johannessen

181 innlegg  13478 kommentarer

Forhåndsmoderering m.m.

Publisert 7 måneder siden

I mangel av et mer relevant tema poster jeg et par spørsmål vedrørende Verdidebatt her.

1. Så vidt jeg kan se, er det fra og med i dag innført forhåndsmoderering av debattinnlegg i VD.  Stemmer det?  Det synes jeg for egen del er helt all right.

2. Har det skjedd noe med funksjonaliteten mht. å gå direkte til siste kommentar i en debatt-tråd?  Plutselig opplever jeg at jeg må finne startinnlegget før trådene kan åpnes.  Dersom jeg er den eneste som opplever dette, kan det selvsagt tenkes at det har skjedd noe med innstillingene på min PC.

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere