Verdidebatt

A Be Br tapte saken sin mot staten

Han skal anke videre til høyesterett FORDI HAN KAN. Kriminalomsorgen gir hele tiden faglige vurderinger av hans soning sett opp mot sikkerhet for ansatte og andre innsatte. Hvis A Be Br får medhold vil de faglige vurderingene trekkes i tvil, og miste sin funksjon. Det vil få større konsekvenser på sikt. Han er ikke en hyggelig fyr, og ingen vil ha glede av å samtale med ham.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Han er også farlig i omgang med andre fordi han er mester i løgner og manipulering. Bare sterke, trygge, bevisste fagpersoner kan omgås en slik personlighet på sikt. Samtaler vil bare være til hans fordel, hvis ikke vil han neppe snakke. Det fører til at innsatte med samme ideologi kan planlegge og ville ha bedre soningsforhold for seg selv. Han trekker andre ned fordi han er ekstremt voldelig (massemorder).

Å ønske, drømme, ville en anke sier sitt om hans muligheter og personlighet. Dumme, naive Norge gir etter fordi han kjenner sin rett.

Forut for rettigheter gjelder plikter A Be Br.

Hva trodde han det skulle føre til å drepe, lemleste, mishandle og torturere så mange mennesker og pårørende i løpet av en dag?

Kake?

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt