Verdidebatt

Klimahysteriet

Hvor langt har vi kommet i klimahysteriet? “First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then you win.”

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Rasjonelle/klimaskeptikere har måttet tåle både å bli ignorert og latterliggjort. Vi har gått over til fase tre hvor vi blir aktivt motarbeidet. I USA forsøkte man før sommeren å få kriminalisert klimaskepsis :

http://dailysignal.com/2016/03/10/attorney-general-lynch-looking-into-prosecuting-climate-change-deniers/

Det er vel egentlig ikke overraskende at venstrevridde forsøker å sette meningsmotstandere i fengsel. Marxister drepte oss rasjonelle hvis vi går 100 år tilbake og hadde sikkert gjort det fortsatt om de hadde hatt muligheten.

Så nå må vi simpelthen vente på fase fire, hvor de irrasjonelle forsøker å krype over til en rasjonell posisjon ubemerket. Virkeligheten kommer stort sett alltid for en dag, selv om postmodernister gang på gang forsøker å avvise den og konstruere en virkelighet de selv liker bedre.

Det ser ut som om vi må kjempe denne kampen mellom den irrasjonelle venstresiden og den langt mer rasjonelle høyresiden gang på gang på gang på gang. Det er kanskje slik det er å være Yin, man kommer ikke utenom Yang.

Den mest seiglivede av de venstrevridde eksperimentene er åpenbart sosialisme. En historisk tankefeil som det ser ut til at vi kanskje må leve med et uendelig antall år selv om den har feilet et uendelig antall ganger og fortsetter å feile. Det er på en måte en aksiomatisk sannhet, selv om den svikter enhver filosofisk gjennomgang eller etisk test.

Islam har nå vokst seg så stort og stygt i den vestlige verden at flukten fra multikulti har blitt påtagende. Tidligere islamapologeter som Jan Guillou kryper over streken i disse dager. Med borgerkrigsliknende tilstander i flere europeiske stater – en tilstand de irrasjonelle fortalte oss ALDRI ville komme, men som altså er her etter et tiår med mye migrasjon – er det vanskelig å hevde at islam=fred. Jeg hører det ikke gjentatt like ofte i disse dager. Document.no opplyser nordmenn med harde fakta om hva som skjer i Europa, der norske medier benekter.

Klimahysteriet befinner seg som jeg påviser i fase tre. Med inntoget av mer rasjonelle ledere etter protestvalg i mange land og flere kommende valg, ser det ut som om vi snart kommer over i fase fire, etterhvert som finansiering av klimatroende «forskere» avsluttes. I Nederland beveger Geert Wilders seg mot en dominerende posisjon. Når tunge stater som England, USA, Frankrike og Tyskland, snart etterfulgt av Østerrike, Nederland, m.fl avslutter den politisk korrekte galskapen vil irrasjonelle ideer bli byttet ut med rasjonelle. Pendelen svinger - trenden er politikerforakt, dvs eliteforakt, for man finner seg simpelthen mer sannferdige politikere.

Rasjonelle har vunnet kampen mot islam og klimahysteriet, det eneste spennende som gjenstår nå er når den endelige seieren vil bli fastslått og det å sitte og observere flukten for de mange politisk korrekte som vil forsøke å berge noe av troverdigheten sin. Hele den politiske eliten, media, akademia og deler av kirken må nå foreta en gedigen snuoperasjon. Det skal bli gøy å sitte i baksetet og kommentere den, henge ut den ene irrasjonelle etter den andre.

Hvis mange nok hadde klart å trekke konklusjonen at sosialisme er den største, farligste og mest irrasjonelle ideen de venstrevridde har produsert, så kunne vi ihvertfall ha begrenset dens betydning noe mer. Marxister vil alltid og på alle måter forsøke å etablere sosialisme – gjennom ufattelige mengder vold eller med umerkelige lovendringer som i dag. Her må Yin alltid være våken og på vakt, for Yang arbeider virkelig utrettelig for sitt endelige mål. Ingen islamist overgår en sosialist i å være motivert for det endelige, fullkomne samfunn – Utopia.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt