Sindre Rudshaug

27

Gratulerer alle Trump-"tilhengere"!

Det er fantastisk at den korrupte kjeltringen Hillary Clinton ikke vant og dermed ikke ble leder for de begredelige restene av den politiske vestlige verden.

Publisert: 9. nov 2016

I England har tre korrupte høyesterettsdommere nå slått ennå en spiker i kisten for politikerforakt ved å forsøke å stanse Brexit, stanse folkets stemme. Man trodde at valget ville bli en bekreftelse FOR EU og garanterte at valget ville bli respektert, men når det ikke ble som politikerne og den korrupte eliten trodde, så begynte snakket om å ikke respektere folket. Det er ikke noe nytt i at politikere helst vil slippe å høre fra folket, men det nye er trenden at folket sier kraftig fra gjennom valg der de stemmer vekk slike politikere. Det er tiden for politikerforakt som den samlende identiteten.

De som ikke fikk med seg at Trump var nettopp en slik kandidat som folket vil stemme på for å markere at politikerne har gått for langt – var de samme som ikke skjønte at den viktigste identiteten, som samlet folket i England, Tyskland og USA var identiteten som selvstendige individer som krever å bli hørt, fordi man har vissheten om at det dypest sett er en selv som har retten til å bestemme over seg selv.

Trump vant fordi han hater den korrupte eliten, manifestert ved den mest korrupte kjeltringen av alle – Hillary Clinton. I årene som kommer vil det ettertrykkelig bli slått fast i rettsvesenet hva The Clintons har begått av kriminalitet.

Det vi forventer av Trump og det han har lovet og der Hillary Clinton hadde gått motsatt vei er:

at han rydder opp i systemer som insentiverer korrupsjon i alt fra politikken til sentralbanken

at han avvikler Obamas krigsforberedelser mot Russland

at han definerer høyt og tydelig hva islam på sikt betyr for den vestlige verden

at han holder NATO og FN i ørene

at han slutter å støtte terrorsponsende stater i Midt-Østen og heller går etter dem juridisk(ikke fail-stater dem)

at han legger ned utallige amerikanske militærbaser

++

Det er trist at det fra en pool på 305 millioner mennesker sitter igjen en Clinton og en Trump som presidentkandidater, men i valget mellom AIDS og influensa velger man influensa.

Clinton er kriminell, Trump har et lavt kvinnesyn og liten toleranse. De stiller ikke i samme klasse hvis de konkurrerer om å være verdens farligste. Nå er vi heldigvis kvitt Clinton for godt, selv om vi vil høre om henne fra rettssalen.

Til alle som gråter og er redde: Verden går tryggere videre med Trump enn med det amerikanske krigshissende Establishment. Trump roper mye, men vil bevege seg roligere.

Dette blir en god dag og verden ser mye lysere ut, selv om Clinton-elskere ikke skjønner det. Velgerne har akkurat reddet dere fra nye, hysterisk begrunnede feiltrinn.

Takk til media i de mange land som har avslørt seg selv som Establishment-byggere og dermed også bidratt sterkt til korrupsjon og kriminalitet. Noe bedre argument for å avslutte all mediestøtte i alle vestlige land kan jeg ikke se eksisterer.

Ha en god Trump-dag, gå med hevet hode de som tenker riktig og le hånlig av Clinton-tilhengere som prøver seg. Individet vant over det korrupte kollektivet.

Nå kommer muligens medienes selvransakelse, men jeg har ikke store forhåpninger til pk-premissleverandører: http://www.verdidebatt.no/categories/1044/threads/11667143

9 liker  

Bli med i debatten!

Du kan svare på innlegget ved å skrive et selvstendig debattinnlegg. Vårt Lands debattredaksjon vurderer alle innsendte tekster opp mot Verdidebatts retningslinjer.
Vennlig hilsen Berit Aalborg, politisk redaktør Vårt Land

Skriv innlegg
Kommentar #1

Robert Rygge

14 innlegg  661 kommentarer

Den radikale venstresiden, - aksepterer den resultatet tro?

Publisert over 3 år siden
Sindre Rudshaug. Gå til den siterte teksten.
Det er fantastisk at den korrupte kjeltringen Hillary Clinton ikke vant og dermed ikke ble leder for de begredelige restene av den politiske vestlige verden.

Det blir 'spennende' å se om Mike Adams fra Natural News får rett i sin analyse "Chaos will erupt across America in less than 100 days... no matter who wins the election"  August 30, 2016
by Mike Adams

 

"If Trump wins, the left goes full terror
As I've publicly predicted numerous times over the last year, if Donald Trump wins, the radical extreme leftists go on a violent rampage that leads to the rest of us begging for martial law. After half a dozen cities burn with riots and looting, Trump invokes a national emergency, deploying National Guard troops across the most devastated urban areas, and the radical left finds itself in a shooting war with the government."

 

 

"If Hillary Clinton wins, all the Trump supporters who have been violently assaulted, spat upon and physically attacked by the radical left un-holster their concealed weapons and start shooting back. This quickly escalates into open warfare between lunatic leftist Hillary supporters and armed Trump "Second Amendment" people who basically figure they've got nothing left to lose anyway, so why not fight to save America?"

1 liker  
Kommentar #2

Sindre Rudshaug

27 innlegg  1213 kommentarer

Publisert over 3 år siden

Dette vil gå helt rolig for seg. Det eneste jeg frykter er at The Establishment myrder Trump. De har ALT å vinne og ALT å tape. Egentlig har de intet alternativ til mord, skal de holde på sine kriminelle og korrupte posisjoner. Men jeg håper han får leve lenge nok til å sette dem i fengsel eller kaste dem ut av sine maktposisjoner.

5 liker  
Kommentar #3

Knut Rasmussen

78 innlegg  1382 kommentarer

En må gå til frisøren i dag.

Publisert over 3 år siden

Bare sure mennesker i media i dag, her blir det nok en sørgedag med mange gråtekoner.

For en skandale, hele media har misledet oss.

Nå må de forklare hvorfor de tok feil.

Jeg vedder min resterende hårmanke på at Donald Trump aldri blir president.

5 liker  
Kommentar #4

Robert Rygge

14 innlegg  661 kommentarer

Media, - den største TAPEREN!

Publisert over 3 år siden
Knut Rasmussen. Gå til den siterte teksten.

For en skandale, hele media har misledet oss.

Nå må de forklare hvorfor de tok feil.

Jeg vedder min resterende hårmanke på at Donald Trump aldri blir president.

Hvordan er det nå mulig å konkludere annerledes enn at 'mediekeiseren' er strippet for sine klær? Den er så absolutt ikke noen 4 statsmakt som informerer offentligheten, slik at folket kan ta rasjonelle valg! 

Mediebransjen har nok heller forsøkt å være den 1 statsmakt, - som andre skal lytte på - og FØLGE!

 

Er det virkelig slik at over halvparten av det amerikanske folket er dumme og/eller onde slik Jan Arild Snoen påsto i sin Minerva artikkel? Snoen skal være "USA ekspert", - men hva slags ekspert har kunnet unngå og se hvorfor folket vil ha Trump og ikke Clinton?

Slik sett, så føler jeg meg mer som en ærlig USA ekspert, enn Snoen som har sine 'credentials' - men tydeligvis har sine SVIN ute og beiter!

Hvilken ærlighetsstatus bør VD debattanter, journalister etc få som KUN har fortalt om den ene siden av valgkampen - der de har fightet for Clinton - og demonisert Trump og hans velgerskare?  

Svaret bør være ganske så ENTYDIG! 

 

 

 

9 liker  
Kommentar #5

Knut Rasmussen

78 innlegg  1382 kommentarer

Leirstein er min helt.

Publisert over 3 år siden

Denne mannen er den eneste som torte å si hva han mente:

Leirstein: Trump er bra for verdensfreden

2 liker  
Kommentar #6

Tove S. J Magnussen

513 innlegg  2074 kommentarer

Influensa ?

Publisert over 3 år siden

Du mener vel dysfunksjonalitet? Det er betegnelsen på valget dette året. Mennesker som ikke møtte kjærlighet, men bare opplevde pengestatus uten anerkjennesle. Den amerikanske drømmen lever i beste velstående. Jesus.

Kommentar #7

Leif GuIIberg

72 innlegg  6375 kommentarer

Stemmer ikke

Publisert over 3 år siden
Sindre Rudshaug. Gå til den siterte teksten.
I England har tre korrupte høyesterettsdommere nå slått ennå en spiker i kisten for politikerforakt ved å forsøke å stanse Brexit, stanse folkets stemme. Man trodde at valget ville bli en bekreftelse FOR EU og garanterte at valget ville bli respektert, men når det ikke ble som politikerne og den korrupte eliten trodde, så begynte snakket om å ikke respektere folket.

For det første er det ikke høyesterettsdommere som har bestemt dette, men British High Court, som mest kan sammenlignes med en norsk tingrett, og er altså ikke britisk Høyesterett.

Disse dommerne har kun sagt at siden det er det britiske folkevalgte parlamentet som opprinnelig vedtok at Storbritannia skulle inn i EU, må det også være det samme folkevalgte parlamentet som vedtar at Storbritannia skal ut av EU.

Brexiterne har anket saken til britisk Høyesterett.

Kommentar #8

Tore Olsen

22 innlegg  5415 kommentarer

Verdenskrisen utsatt - om ikke pengemakten stopper pengepressa

Publisert over 3 år siden

For oss er det TTIP som er problemet. Børge Brende er redd for at denne ikke blir respektert og ikke går igjennom. Vi, som er glad i Norge og trett av å selge landet ut, altså Norge på sterkt rabattert utsalg, har muligens fått fire år med en relativ fred for globale styring, dvs. en global nedkjøling av krisemaksimeringen, som elitepolitikken benytter seg av for å nå målet med å etablere den globale sentralmakten. Dessuten, det merkelige fenomenet at venstresiden, som tradisjonelt (les tilsynelatende) er i opprør mot pengemakten, nå må fallere - fordi de har samarbeidet med pengemakten.

Vi har fått litt tid på oss før det smeller for alvor, den tiden bør brukes klokt av hver enkelt ansvarlig familiefar og familiemor. Bygge opp et krisearsenal av det sterkeste våpen man kan bruke uten risiko - nedbetal gjeld så mye som mulig og sørg for å ha et lager av tørrfor og vannreserver. i Løpet av fire år burde man ha et arsenal som varer et år - uten å måtte gå i butikk daglig for å kjøpe mat.

1 liker  
Kommentar #9

Tore Olsen

22 innlegg  5415 kommentarer

gammelt nytt egentlig

Publisert over 3 år siden
Robert Rygge. Gå til den siterte teksten.
Mediebransjen har nok heller forsøkt å være den 1 statsmakt, - som andre skal lytte på - og FØLGE!

Det oppdaget jeg for 25 år siden.

2 liker  
Kommentar #10

Tore Olsen

22 innlegg  5415 kommentarer

Trump vinner Nobels fredspris

Publisert over 3 år siden
Tore Olsen. Gå til den siterte teksten.
Verdenskrisen utsatt - om ikke pengemakten stopper pengepressa

Nå er det bare å vente på Nobels fredspris neste år, Trump er den eneste seriøse kandidaten - muligens er han litt for lys i hud og lugg til å passe inn i formatet - vel vi får se.

(Legg merke til sensasjonsheadingen - lært av pressen :-))

3 liker  
Kommentar #11

Sindre Rudshaug

27 innlegg  1213 kommentarer

Publisert over 3 år siden
Leif GuIIberg. Gå til den siterte teksten.
Brexiterne har anket saken til britisk Høyesterett.

Takk for oppklaring!

Kommentar #12

Sindre Rudshaug

27 innlegg  1213 kommentarer

La oss i det minste slippe Frank Aarebrot

Publisert over 3 år siden

Hvorfor må vi slite oss gjennom nisser som fullstendig har bommet i alle sine analyser og spådommer, slik som feks Aarebrot. Fyren har sagt lite vettugt før valget, men jommen skal han sitte der og skravle videre om alt han ikke vet, men tror han vet også etter valget. Eliten fornekter seg ikke, selv om de er kunnskapsløse og får det dokumentert. De kjører på som om intet har hendt, mer av det samme våset. Hent inn folk som Lysglimt eller en av de mange som faktisk visste at Trump hadde gode sjanser, fordi de har gode analyser av hva som rører seg, ikke bare oppgulp fra det kunnskapsløse media.

"Det kom som en bombe og ingen visste eller kunne vite..."

Pisspreik fra de kunnskapsløse - vi var mange som var fullstendig overbevist om Trumps meget gode sjanser pga det amerikanske folkets felles identitet som politikerforaktere, politiker forstått som Business-As-Usual-kjeltringene.

 

 

6 liker  
Kommentar #13

Carl Wilhelm Leo

18 innlegg  931 kommentarer

Skritt i riktig retning.

Publisert over 3 år siden

Globalistenes virksomhet ble i alle fall bremset opp i USA med ringvirkninger til adelen i EU og FN. Gratulerer.

Nå er kunnskapen om handelsavtalene , Agenda 21 , FNs klimaagenda , supperådet FN og ny verdensorden mer åpent diskutert i USA - pluss at man er klar over miljøorganisasjonenes arbeide for å overbevise regjeringen til å brenne av milliarder av dollars på meningsløse grønne påfunn.

Klimaskremslet skal være brekkjernet til penger og få godtroende mennesker til å bli vettskremt.Dr. Karl arbeider ufortrødent med å etterberegne klimamodellenes tall , tidligere år blir litt kaldere og vi får stadig en temperturøkning på en hundredels grad - på papiret og i modellene. Og klimaekspertene er selvfølgelig kjempebekymret over utviklingen.

 http://www.heraldsun.com.au/blogs/andrew-bolt/dr-karl-denies-the-science-that-even-the-ipcc-now-accepts/news-story/53a5059ad9d4ab54298751c9a3d095d1

Donald Trump behøver bare å bidra til at de klimaforskerne som er frosset ut - og forsøkt sparket fra sine respektive universiteter - får forskningsmidler til å dokumentere alternativer til ideen om å gi CO2 mystiske krefter til å være primær drivkraft til menneskeskapt global oppvarming. (Bl.a. professor Richard Lindzen med flere hundre fagfellevurderte rapporter bak seg)

Dette har allerede gått over i parodi - vi er blitt fortalt i ca. 30 år at Antarktis smelter og alt er veldig dramatisk. Vest Antarktis har vært klimaindustrien gråtekoners flaggskip , enorm smelting bare vi får dokumentert det.

Denne rapporten forteller en annen historie :

  http://www.nasa.gov/feature/goddard/nasa-study-mass-gains-of-antarctic-ice-sheet-greater-than-losses

Men blås i fakta : her utreder en "ekspert" menneskeskapt global oppvarming for en forbløffet reporter - snakk om demagog :

  https://www.youtube.com/watch?v=tYw6YMJd-tw

Bare å bryte makten til de etablerte , glatte, moteriktige broilerpolitikerne og erstatte det med politikk folket er tjent med er skritt i riktig retning.

Kanskje vi trenger en Donald Trump her , som kanskje kan ta grep  på felleskapets  vannkraft vi ser andre interesser leker med ?

Takket være "bad management" ?

 

 

   

  

3 liker  
Kommentar #14

Carl Wilhelm Leo

18 innlegg  931 kommentarer

Skritt i riktig retning.

Publisert over 3 år siden

Globalistenes virksomhet ble i alle fall bremset opp i USA med ringvirkninger til adelen i EU og FN. Gratulerer.

Nå er kunnskapen om handelsavtalene , Agenda 21 , FNs klimaagenda , supperådet FN og ny verdensorden mer åpent diskutert i USA - pluss at man er klar over miljøorganisasjonenes arbeide for å overbevise regjeringen til å brenne av milliarder av dollars på meningsløse grønne påfunn.

Klimaskremslet skal være brekkjernet til penger og få godtroende mennesker til å bli vettskremt.Dr. Karl arbeider ufortrødent med å etterberegne klimamodellenes tall , tidligere år blir litt kaldere og vi får stadig en temperturøkning på en hundredels grad - på papiret og i modellene. Og klimaekspertene er selvfølgelig kjempebekymret over utviklingen.

 http://www.heraldsun.com.au/blogs/andrew-bolt/dr-karl-denies-the-science-that-even-the-ipcc-now-accepts/news-story/53a5059ad9d4ab54298751c9a3d095d1

Donald Trump behøver bare å bidra til at de klimaforskerne som er frosset ut - og forsøkt sparket fra sine respektive universiteter - får forskningsmidler til å dokumentere alternativer til ideen om å gi CO2 mystiske krefter til å være primær drivkraft til menneskeskapt global oppvarming. (Bl.a. professor Richard Lindzen med flere hundre fagfellevurderte rapporter bak seg)

Dette har allerede gått over i parodi - vi er blitt fortalt i ca. 30 år at Antarktis smelter og alt er veldig dramatisk. Vest Antarktis har vært gråtekonenes flaggskip , enorm smelting -  bare vi får dokumentert det.

Denne rapporten forteller en annen historie :

  http://www.nasa.gov/feature/goddard/nasa-study-mass-gains-of-antarctic-ice-sheet-greater-than-losses

Men blås i fakta : her utreder en "ekspert" menneskeskapt global oppvarming for en forbløffet reporter - snakk om demagog :

  https://www.youtube.com/watch?v=tYw6YMJd-tw

Bare å bryte makten til de etablerte , glatte, moteriktige broilerpolitikerne og erstatte det med politikk folket er tjent med er skritt i riktig retning.

Kanskje vi trenger en Donald Trump her , som kanskje kan ta grep  på felleskapets  vannkraft vi ser andre interesser leker med ?

Takket være "bad management" ?

 

 

   

  

Kommentar #15

Sindre Rudshaug

27 innlegg  1213 kommentarer

Publisert over 3 år siden

Om fire eller åtte år får vi kanskje Kid Rock:

https://www.youtube.com/watch?v=GM9qn-DIeY4

Så lenge USA får presidenter som hater politisk korrekte, korrupte og kriminelle politikere som ignorerer landet og fyller egne lommer, så er jeg fornøyd. Venstresiden får skaffe seg bomberom og gjerne flytte ned i dem:-)

Gratulerer, Trump, med at du tok seieren fra The Clintons. Tidenes kanskje viktigste valg for USA.

God natt.

1 liker  

Mest leste siste måned

Ja vi elsker alle i dette landet
av
Jarle Mong
9 dager siden / 2965 visninger
Mel gir stabilitet
av
Ingrid Vik
rundt 1 måned siden / 1705 visninger
Er far og hans slekt uten betydning?
av
Øivind Benestad
6 dager siden / 1576 visninger
Hjemlengsel
av
Joanna Bjerga
6 dager siden / 1110 visninger
Hvem skal bli født?
av
Paul Leer-Salvesen
12 dager siden / 1061 visninger
Visjon Norge og kritikk
av
Pål Georg Nyhagen
17 dager siden / 642 visninger

Lesetips

Les flere

Siste innlegg

Les flere