Verdidebatt

Gratulerer alle Trump-"tilhengere"!

Det er fantastisk at den korrupte kjeltringen Hillary Clinton ikke vant og dermed ikke ble leder for de begredelige restene av den politiske vestlige verden.

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

I England har tre korrupte høyesterettsdommere nå slått ennå en spiker i kisten for politikerforakt ved å forsøke å stanse Brexit, stanse folkets stemme. Man trodde at valget ville bli en bekreftelse FOR EU og garanterte at valget ville bli respektert, men når det ikke ble som politikerne og den korrupte eliten trodde, så begynte snakket om å ikke respektere folket. Det er ikke noe nytt i at politikere helst vil slippe å høre fra folket, men det nye er trenden at folket sier kraftig fra gjennom valg der de stemmer vekk slike politikere. Det er tiden for politikerforakt som den samlende identiteten.

De som ikke fikk med seg at Trump var nettopp en slik kandidat som folket vil stemme på for å markere at politikerne har gått for langt – var de samme som ikke skjønte at den viktigste identiteten, som samlet folket i England, Tyskland og USA var identiteten som selvstendige individer som krever å bli hørt, fordi man har vissheten om at det dypest sett er en selv som har retten til å bestemme over seg selv.

Trump vant fordi han hater den korrupte eliten, manifestert ved den mest korrupte kjeltringen av alle – Hillary Clinton. I årene som kommer vil det ettertrykkelig bli slått fast i rettsvesenet hva The Clintons har begått av kriminalitet.

Det vi forventer av Trump og det han har lovet og der Hillary Clinton hadde gått motsatt vei er:

at han rydder opp i systemer som insentiverer korrupsjon i alt fra politikken til sentralbanken

at han avvikler Obamas krigsforberedelser mot Russland

at han definerer høyt og tydelig hva islam på sikt betyr for den vestlige verden

at han holder NATO og FN i ørene

at han slutter å støtte terrorsponsende stater i Midt-Østen og heller går etter dem juridisk(ikke fail-stater dem)

at han legger ned utallige amerikanske militærbaser

++

Det er trist at det fra en pool på 305 millioner mennesker sitter igjen en Clinton og en Trump som presidentkandidater, men i valget mellom AIDS og influensa velger man influensa.

Clinton er kriminell, Trump har et lavt kvinnesyn og liten toleranse. De stiller ikke i samme klasse hvis de konkurrerer om å være verdens farligste. Nå er vi heldigvis kvitt Clinton for godt, selv om vi vil høre om henne fra rettssalen.

Til alle som gråter og er redde: Verden går tryggere videre med Trump enn med det amerikanske krigshissende Establishment. Trump roper mye, men vil bevege seg roligere.

Dette blir en god dag og verden ser mye lysere ut, selv om Clinton-elskere ikke skjønner det. Velgerne har akkurat reddet dere fra nye, hysterisk begrunnede feiltrinn.

Takk til media i de mange land som har avslørt seg selv som Establishment-byggere og dermed også bidratt sterkt til korrupsjon og kriminalitet. Noe bedre argument for å avslutte all mediestøtte i alle vestlige land kan jeg ikke se eksisterer.

Ha en god Trump-dag, gå med hevet hode de som tenker riktig og le hånlig av Clinton-tilhengere som prøver seg. Individet vant over det korrupte kollektivet.

Nå kommer muligens medienes selvransakelse, men jeg har ikke store forhåpninger til pk-premissleverandører: http://www.verdidebatt.no/categories/1044/threads/11667143

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt