Verdidebatt

Clinton vs Trump - igjen

Det fascinerende med norsk deltagelse i debatten rundt de to ukvalifiserte presidentkandidatene følger det samme sporet som alltid:

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Mer konservative, elitefiendtlige, personer innrømmer at Trump er en elendig kandidat. Uansett hva slags kriminell aktivitet det kan påvises at Clinton har utført, så innrømmer mer skattevennlige, sosialistisk orienterte Clinton-tilhengere intet. De vil ikke sjekke bevisene og kommentere dem. De bare føler seg frem til at Clinton ikke har gjort noe galt. Media står først i køen av dem som ikke vet, ikke vil skrive om, ikke vil kommentere – både i USA og i Norge.

Obama legger opp til krig mot Russland - igjen, som om de fortsatt var kommunister - og Clinton følger opp. Men vi skal altså frykte at Trump, som avviser nasjonsbygging(800 amerikanske militærbaser, kriging for å innføre demokrati i det som alltid blir failed-states, USA som verdenspoliti, osv) skal starte kriger og være farlig for verden? Hvor er resonnementet her?

The Clintons har påviselig benyttet svært mye av tiden sin i maktens sentrum til å bli rikere enn særlig mange andre mennesker på jorda, hvis man måler fondet deres og skulle man bare måle privatøkonomien deres(som om ikke fondet kommer inn under det) – så har de likevel akkumulert mye penger.

Kan noen forklare meg akkurat hva det er med Trump som gjør ham så uspiselig og farlig(uspiselig er han ofte, men ikke alltid, spesielt når han vil restrukturere amerikansk gjeld og fjerne korrupte karrierepolitikere fra Washington) og så sammenlikne det med Hillary Clintons kriminelle aktivitet, gjerne med utgangspunkt i videoen fra Anonymous:

https://www.youtube.com/watch?v=wK2K5v5bm0Q

Hva er det som gjør at man tror at Hillary Clinton kan bli en god amerikansk president, når man ser på merittene hennes? List opp hva man mener hun har bidratt med i positiv forstand for USA og det amerikanske folket – hva er det som gjør denne dama egnet til å styre USA?

House of Cards blir en blek avskygning sammenliknet med hva man kunne lage av reality-TV basert på Bill og Hillary Clinton. Det kommer til å skrives hyllemetre med bøker om dette ekteparet senere. Men akkurat nå vil man altså ha Clinton som president – igjen. Hvorfor?

Ta utgangspunkt i en eneste av de uspiselige handlingene til The Clintons: Samarbeidet rundt benådningen av over 400 kriminelle i Bills siste dager som president og pengene de tjente på dette. Hva sier denne ene saken om Hillarys vurderingsevne? Dette alene knuser alt Trump har gjort, men likevel...?

Vi som ikke liker Clinton noe særlig ser jo i henne en blanding personlighetsforstyrrelser:

Narsissisten som bemektiger seg økonomisk gjennom maktmisbruk og informasjon.

Psykopaten som hensynsløst utøver maktmisbruk.

Hysterikeren som stadig veksler i humør, bruker vold mot sikkerhetsfolk og ektemannen.

Hva ser Clinton-tilhengere? Bare konspirasjonsteorier mot en flott dame:-)

Sosialister vet jo at de hopper på stort sett hva det måtte være, jfr ambulanse-saken. De skriker opp først og så må de jekkes ned etterpå. Hvorfor ikke benytte denne ene sjansen, der favoritten deres virkelig er en av verdens største kjeltringer - og sjekk bevisene, så slipper dere å måtte jekkes ned senere. Hvis Clinton blir president vil alt bli synlig. Hvis hun ikke blir president vil hun bli tiltalt og dømt og alt vil bli synlig. Benytt sjansen, kom historien i forkjøpet:-)

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt