Verdidebatt

Støy i Demokratene i Norge

Beskyldninger mot partiformannen i Demokratene i Norge

Dette er en kommentar. Den gir uttrykk for skribentens analyser og meninger.

Påstandene som partiformannen Kim Steinar Kjærner-Strømberg er blitt utsatt for fra enkeltpersoner tilknyttet Demokratene i Norge er etter min erfaring ikke til å kjenne igjen. Jeg har vært i styret med ham i partilaget i Oslo og kjenner ham derfor godt. Hans uttalelser hvor jeg har vært til stede har jeg ikke funnet noe kritikkverdig ved. En person må etter mitt skjønn bedømmes ut fra uttalelser fra vedkommende.

Det vesentligste av beskyldningene mot partiformannen har han aldri gitt uttrykk for overfor meg. Vi har hatt flere møter på tomannshånd hvor vi har hatt gode, positive samtaler. På partimøter i Oslo som styremøter og åpne møter for medlemmene og andre tilstedeværende har han heller ikke gitt uttrykk for det som han beskyldes for. Men jeg har lest den lite sympatiske fremstillingen i Morgenbladet.

Kim Steinar Kjærner-Strømberg har informert meg om sin karrierebakgrunn skriftlig men også muntlig. Det er en nøktern beskrivelse. Her foreligger ingen fantasifulle opplysninger. Mitt inntrykk er at det vesentlige av beskyldningene mot partiformannen er det reneste oppspinn i forhold til den informasjon som jeg har fått fra ham.

Mitt personlige inntrykk av Kim Steinar Kjærner-Strømberg er at han er en oppriktig og aktverdig mann som vil folk og samfunn godt. Det er det som betyr noe for meg og ikke useriøse påstander som har lite realiteter ved seg.

Les mer om mer disse temaene:

Vårt Land anbefaler

1

1

Annonse
Annonse

Les dagens papirutgave

e-avisen

Mer fra: Verdidebatt